Så mycket pengar måste du ha för att få köpa Margaux Dietz lägenhet

Badrum i marmor och Margaux Dietz
Nu ligger bloggarens lägenhet ute till försäljning. - Foto: Instagram/margauxdietz
Dela på Pinterest
Margaux Dietz säljer nu sin lägenhet i jakten på en ny drömlya, och det är inget dåligt place hon ska flytta ifrån.

Margaux Dietz har bestämt sig för att sälja sin fina drömlya som hon bor i tillsammans med pojkvännen Jacob. Hon berättar i sin blogg att det känns segt att flytta då hon verkligen älskar sin nuvarande lägenhet.

"Jag tror inte att jag kommer kunna hitta ett lika nice badrum, men hoppet är det sista som lämnar", skriver hon i bloggen.

Vi förstår att Margaux älskar det här badrummet! Bildkälla: Nomad mäklarfirma

Det är inte särskilt konstigt att det känns svårt att lämna den här lägenheten. Vem tackar inte nej till en vindsvåning med terass, öppen spis och med fantastiskt läge mitt i Vasastan? 

Så drömmigt! Bildkälla: Nomad mäklarfirma

Lägenheten är på 81 kvadratmeter och innefattar 3 rum och kök. Men nu vill paret bo större, vilket är den främsta anledningen till flytten. Hon berättar även att de köpte den under en period då de fortfarande trodde att det bara skulle vara de två ett tag framöver.

"Självklart fungerar den här lägenheten för fyra personer, men vi känner att vi vill börja familjelivet i en ny lägenhet där vi vill bygga vidare på familjen, och inte i den här vi egentligen planerade att vara bara vi två i några år framåt", skriver hon i bloggen.

Bildkälla: Nomad mäklarfirma

Än så länge vet inte paret vart de ska flytta. Margaux skriver att hon älskar området hon bor i nu, men att hon också vill bo i Saltsjöbaden. Och önskemålen kring hur den nya lyan ska se ut är många.

"Drömmen hade varit stor köksö eller öppet kök, badkar, plats för ett riktigt stort matsalsbord eftersom jag älskar att laga mat och ha gäster. 3 sovrum, balkong, låg avgift, inte bottenplan mot gata och högt i tak", skriver bloggaren.

Bildkälla: Instagram/margauxdietz

Vad är priset för den här pärlan då? Just nu ligger den ute till försäljning hos mäklarfirman Nomad för 8 495 000 kr, med en månadsavgift på 2580 kronor i månaden. Det innebär att du behöver ha en kontantinsats på ungefär 1 274 250 om du vill flytta in här.

Men även om du skulle ha den här kontantinsatsen på banken att slänga in, så är det inte säkert att det är tillräckligt. För att lägga vantarna på Margaux lya behöver du kunna klara av en räntekostnad på ca 42 000 kronor i månaden för att klara bankernas riskkalkyler.

Förhoppningsvis hamnar lägenheten i rätt händer snart så vi inte behöver vänta länge på Margaux flyttvloggar!

Margaux Dietz om hur hon och Jacob hittade tillbaka till kärleken

Linn Ahlborgs visar upp sin nya lyxlägenhet i Stockholm