Margaux Dietz om hur hon och Jacob hittade tillbaka till kärleken

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Margaux Dietz har på senaste tiden varit ärlig i sin blogg om relationen till pojkvännen Jacob.

Margaux Dietz är influencern med många bollar i luften och som fick sitt stora genomslag i samband med att hon publicerade sin förlossningsvideo på Youtube. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och hennes kanaler har bara växt sig större. Inför Riksdagsvalet har hon bland annat producerat "Partitempen" där hon intervjuar alla partiledare och ger sina följare en lättare syn på valet och vad partierna står för. 

På Ellegalan 2018 tog Margaux emot pris Årets influencer. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Utöver att hennes kanaler har växt enormt det senaste året, så har även hennes familj gjort det. I april förra året blev Margaux och pojkvännen Jacob Liebermann föräldrar till sonen Arnold. Något som har varit allt annat än lätt när det kommer till relationen mellan paret. I juli skrev Margaux ett ärligt inlägg om hur relationen till pojkvännen har förändrats efter att de blev föräldrar.

"Jacob och jag är väldigt starka tillsammans och mycket av vår styrka är att vi har varit isär två gånger innan så vi vet att vi helst inte hamnar där igen, för vi trivs inte utan varandra. Men det är svårt att hitta gnistan och fjärilarna i magen när man jobbar hårt, både hemma och med Arnold hela tiden går vi på sista energin med sömnen", skriver Margaux i blogginlägget. 

Margaux och Jacob när de träffades för sex år sedan. Bildkälla: Margaux Dietz

Margaux fortsätter sedan inlägget med att berätta att paret sedan i juli har börjat kommunicera mer med varandra och att de då bestämde sig för att gå i terapi, både KBT och parterapi. Vilket är något som verkar ha gett resultat för småbarnsföräldrarna. 

"Just nu är jag verkligen glad för alla delar i livet, det har börjat ordna upp sig på hemmafronten med kärleken och jag tycker att jobbet är lika kul som hemmalivet med familjen. Det var länge sedan jag kände den balansen", skriver Margaux i ett blogginlägg som publicerades igår.

Margaux öppnar upp om att relationen med pojkvännen har varit knepig på senaste. Bildkälla: Instagram/margauxdietz

Det är fint att se Margaux skriva ärligt om både kärlekslivet toppar och dalar, samt att allt börjar återgå till kärleken som paret fann i varandra för sex år sedan. Dessutom delade även Jacob med sig av ett tänkvärt citat som kan vara bra att ha med sig.

"Som Jacob säger, tänk hur hårt du jobbar på jobbet en relation jobbar inte heller själv", avslutar Margaux med. 

Vill du se Margauxs video som gjorde henne känd över en natt? Kolla då i videon nedan.

Läs mer:

Gör debut i Let's Dance – här är allt du vill veta om Margaux Dietz

Margaux Dietz ger sig in i politiken – här är hennes nya satsning