Allt du måste veta om Nathalie Brydolf från Idol 2018

Nathalie Brydolf
Här är allt du behöver veta om Idol-Nathalie - Foto: Bildkälla: TT/Fredrik Sandberg
Dela på Pinterest
Nathalie Brydolf imponerade ordentligt på Juryn i fredags – här är allt du behöver veta om henne.

1. Hur gammal Nathalie är
Nathalie är 23 år gammal, och är därmed varken yngst eller äldst bland alla deltagare som är med i Idol 2018.

Bildkälla: TT/Fredrik Sandberg

2. Vad hon är ifrån och bor nu 
Nathalie är uppvuxen i Stockholmsförorten Bromma, närmare bestämt Bällsta. Men i dagsläget bor hon i Hornstull på Södermalm. Enligt Hänt flyttade hon även en sväng till Karibien efter att hon gått ut gymnasiet, och därefter till London för att plugga musik. Med andra ord har den här tjejen bott på en hel del coola platser runt om i världen!

3. Hennes första audition
Nathalie sjöng en egenskriven låt på hennes första Audition som heter "Lavender Neck", som har tydliga inslag av soul och jazz.  Alla i Idoljuryn blev imponerade och Anders Bagge tvekade inte en sekund. Alexander Kronlund var lite mer tveksam till en början, men höll med till slut. I den första fredagsfinalen gjorde Nathalie succé med låten "Cake by the ocean" av DNCE, och juryn var riktigt tagna över hennes scenspråk.

"Jag är helt golvad", ska Kishti ha sagt efter framträdandet.


Bildkälla: TT/Jonas Ekströmer

4. Vad hon har för intressen
Enligt Hänt så gillar Nathalie att yoga eller gå ut och springa på fritiden. Hon är faktiskt löpare och springer halvmaraton. När hon var yngre så spelade hon även basket, men valde att sluta då hon kände att det var för mycket tävlingsfokus.

Bildkälla: Instagram/nathaliebrydolf

5. Vad hon heter på Sociala medier

På Instagram heter Nathalie @nahaliebrydolf. Hon har i skrivande stund 3291 följare, och vi gissar att den siffran bara kommer att fortsätta stiga. Självklart postar hon en hel del bilder från Idol 2018 här, och även en och annan selfie. På Snapchat hittar du henne under samma namn. 

Läs mer om årets Idol-deltagare här:

Allt du måste veta om Bragi Bergsson från Idol 2018

Allt du måste veta om William Segerdahl från Idol 2018