Babylycka för Cecilia Forss – gravid med första barnet

Cecilia Forss på Svenska Filminstitutet pressdag.
Nu väntar skådespelaren sitt första barn. - Foto: Fredrik Sandberg/TT
Dela på Pinterest
Cecilia Forss väntar nu sitt första barn tillsammans med pojkvännen Fredrik Von Der Esch, och visar stolt upp sin babybump på Instagram.

Cecilia Forss, 33, är skådespelaren som charmade hela svenska folket när hon medverkade i Ica-reklamerna med sin karaktär "Cindy". Idag avslöjade skådespelaren på sin Instagram att hon är gravid och väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Fredrik Von Der Esch.

Bilden som Cissi postade för bara några timmar sedan har redan fått över 2000 likes och mängder av gratulationer.

"Nääää vad roligt", skriver den nyblivna tvillingmamman Marie Serneholt.

"Så härligt", kommenterar influencern Maragux Dietz.

Cecilia var till en början väldigt ängslig inför graviditeten, men nu mår hon bättre än någonsin.

– Jag kände mig otroligt stingslig och sen visade graviditetstestet varför. De tolv första veckorna var oroliga. Men efter det har jag mått fantastiskt och känt mig väldigt lycklig. Jag dansade till exempel till tre på natten nu i helgen, berättar hon för Mama

Bebisen är beräknad att komma till våren, och än så länge har paret valt att inte ta reda på könet. Förutom att Cissi är gravid avslöjade hon även en annan nyhet idag, nämligen att hon släpper en ny bok. Skådespelaren har tidigare skrivit barnboken "Fislandet". Idag släpps den fristående uppföljaren "Paketlandet". Denna gång handlar boken om brevbäraren Petra som är livrädd för barn. 

Cecilia i årets julkalender. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

Som om dessa roliga nyheter inte vore nog kommer hon även att dyka upp i årets julkalender i december, "Storm på lugna gatan", där hon har rollen som mamman Sanna. 

Mycket på gång för den blivande mamman, vi säger självklart stort grattis till Cissi och väntar med spänning på fler söta bilder av hennes babybump!

Cecilia är inte den enda kändisen som är gravid just nu. Häromdagen blev det känt att även Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, väntar sitt första barn. Vill du se bilderna som avslöjade hennes graviditet borde du kolla in videon nedan:

Läs mer här:

Martin Björk ska bli pappa – nu gör flickvännens gravidbild succé

12 bloggare som är gravida och nyblivna mammor du måste följa 2018