Amy Schumer väntar barn – avslöjar graviditeten på ett annorlunda sätt

Amy Schumer och Chris Fischer, Amy Schumer
Amy Schumer och Chris Fisher väntar sitt första barn - Foto: Stella Pictures, Jordan Strauss/AP/TT
Dela på Pinterest
Amy Schumer är gravid med sitt första barn och hennes sätt att avslöja det på är något vi inte sett förut.

Man skulle nästan våga påstå att det är en babyboom bland kändisarna år 2018. En och efter en avslöjar att de är i väntans tider. Men det finns avslöjanden och så finns det Amy Schumer som sticker ut ur mängden lite mer än alla andra.

Amy Schumer och Chris Fischer väntar sitt första barn. Bildkälla: Stella Pictures

Igår det blev officiellt att Amy Schumer och stjärnkocken till make, Chris Fischer, väntar sitt första barn tillsammans. Men det är inte Amys graviditet i sig som får mest uppmärksamhet, utan sättet som det blev officiellt på. 

Det var Amys kompis Jessica Yellin, som är en tidigare korrespondent i Vita huset för CNN, som gjorde vännens graviditet officiell genom en Instagram Story. Hon publicerade en screenshot från sina rekommendationer inför det kommande valet och det är just den sista punkten på listan som avslöjar Amy. 

Jessica Yellin gör kompisen Amy Schumers graviditet officiell. Bildkälla: Instagram/jessicayellin

"Jag är gravid – Amy Schumer", står det längst ner på skärmdumpen som Jessica Yellin publicerade på Instagram.

Innan Jessica Yellin delade med sig av sin screenshot så hann Amy publicera en bild där hon skrev att hon hade spännande nyheter att dela med sig av. Hon har då publicerat en bild på Meghan Markle och Prins Harry, där Meghan håller handen över sin gravidmage. På deras ansikten har hon klistrat in sitt egna och maken Chris. 

Vi må säga att det var ett väldigt smart sätt att meddela babylyckan på. Hon delar inte bara med sig av de roliga nyheterna utan hon uppmuntrar även sina amerikanska följare till att rösta i valet i november.

Och bebisen kommer att ha en riktig badass till mamma. För bara några veckor sedan greps Amy Schumer av polisen efter en demonstration mot att domaren Brett Kavanaugh skulle bli vald till domare i USA:s högsta domstol. 

Som ni vet råder det ju en stor babylycka bland kändisar världen över, och häromdagen avslöjade prins Harry vilket kön den kungliga bebisen får. Är du nyfiken på vad han hoppas att hans och Meghan Markles bebis har för kön? Kika då i videon nedanför. 

Läs också:

Justin Bieber och Hailey Baldwin bekräftar att de gift sig – enligt fans

Babylycka för Cecilia Forss – gravid med första barnet