Margaux Dietz gör samarbete tillsammans med EU-kommissionen

Margaux Dietz och sonen Arnold, Margaux Dietz
Margaux Dietz samarbetar med EU-kommissionen - Foto: Instagram/margauxdietz
Dela på Pinterest
Margaux Dietz gör ett samarbete tillsammans med EU-kommissionen där hon besöker projektet "Lobben".

Margaux Dietz är influencern som blev känd över en natt när hon publicerade sin förlossningsvideo på Youtube. Sedan dess har hon tagit emot pris efter pris, så många att vi inte ens kan räkna dem på våra tio fingrar. Hon har många bollar i luften och ser ut att leva ett riktigt drömliv på sina sociala medier.

Margaux Dietz tillsammans med sonen Arnold. Bildkälla: Instagram/margauxdietz

Influencers är kända för samarbeten som kan ses som ytliga, men nykomlingen Margaux visar i sin senaste vlogg upp ett nytt samarbete som är tillsammans med EU-kommissionen.

EU-kommissionen har ett projekt som heter "Lobben", där syftet är att förbättra integrationen i Sverige. Men för att projektet ska fungera så krävs de att de får bidrag, och det är där som EU-kommissionen kommer in i bilden. 

Margaux Dietz besökte projektet "Lobben" i Östersund. Bildkälla: Instagram/margauxdietz

Personerna som får vara med i projektet "Lobben" är de asylsökande som är 18 år och uppåt som inte har fått uppehållstillstånd än, och som reglerna ser ut just nu i Sverige så får man i de flesta fallen inte jobba eller läsa på SFI. 

Det är därför "Lobben" finns, så att de som inte fått uppehållstillstånd ändå kan lära sig svenska, få kompisar och ökat socialt nätverk samtidigt som de får utöva sporter och lära sig om ledarskap. 

I Margauxs senaste vlogg flyger hon upp till Östersund för att möta personerna som jobbar med "Lobben" och de flyktingar som deltar i projektet. Under dagen får hon vara med och se hur deltagarnas vardag ser ut och höra deras historia och deras upplevelser i Sverige. 

Är du intresserad av att veta mer om hur Margaux blev känd? Då borde du kika på videon nedanför som sammanfattar hennes förlossning.

Läs också:

Karriärtips med Evelina Sigetty som jobbar med Influencers

Margaux Dietz – så mycket tjänar hon