Kylie Jenners svindyra present till Kris Jenner – en Ferrari

Kylie Jenner i blont hår, Kris Jenner Monaco F1
Det är ingen dålig present vi snackar om. - Foto: Instagram/kyliejenner/Claude Paris/AP/TT
Dela på Pinterest
Kylie Jenner tycker uppenbarligen om att skämma bort sina nära och kära, och det var nog fler än Kris som blev chockade över den här exklusiva överraskningen.

Kylie Jenner är en av världens yngsta miljardärer. Och det märks, med tanke på den extrema presenten hon gav till sin mamma igår kväll. Kris Jenner fyller 63 år den 5 november, och det ville Kylie fira genom att ge henne en tidig födelsedagspresent. Igår kväll postade Keeping Up With The Kardashians-stjärnan filmer på sin Instagram där hon styrde vrålåket mot sin mammas hus i Calabasas.

Kylies kom själv åkande i presenten. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Vad var det för present då? En splitterny röd Ferrari 488 med ett pris på ungefär 252 800 dollar, vilket motsvarar ungefär 2 311 325 kronor. Men heter man Kylie Jenner är det småpengar vi snackar om. 

Bilen var klädd i en vit rosett på motorhuven, och Kylie har filmat hela förloppet. I videon ser man en minst sagt förvånad Kris Jenner springa fram till bilen, endast iförd en stjärn-mönstrad onepiece. Snacka om tagen på sängen! I klippet berättar Kylie att just den här Ferrarin är hennes mammas drömbil. Kris är självklart märkbart rörd, och hoppar exhalterat in i bilen tillsammans med pojkvännen Cory Gamble. Såhär såg det ut:

 

"Jag antar att jag får ge henne min present senare lol", har Khloe Kardashian kommenterat, och vi gissar att det kan bli svårt för de övriga Kardashian-Jenner systrarna att toppa den här galna gåvan.

Att Kylie har en grej för svindyra bilar är något vi sett tidigare. Ungefär en månad efter att hon födde dottern Stormi unnade hon sig själv en svart Ferrari till ett värde av cirka 1,4 miljoner dollar. Hon har även tidigare fått en av exet Tyga. Och bilar är såklart inte det enda Kylie lägger pengar på. För ett tag sedan visade stjärnan upp bilder av sitt hus, och det är inget litet ställe vi snackar om. Kolla videon nedan för att spana in hur det ser ut:

Läs mer här:

Kylie Jenner och Stormi besöker ett pumpafält – och det är urgulligt

Kylie Jenner öppnar upp om den tuffa mobbningen och peppar fansen