Kylie Jenner och Stormi besöker ett pumpafält – och det är urgulligt

Kylie Jenner och Stormi, Travis Scott, Kylie Jenner och Stormi på ett pumpafält
Kylie Jenners gulliga bilder på Stormi får våra hjärtan att smälta - Foto: Instagram/kyliejenner
Dela på Pinterest
För snart ett år sedan föddes Travis Scott och Kylie Jenners dotter Stormi. I riktig Halloween-anda besökte familjen ett pumpafält.

Bebisarna i familjen Kardashian börjar få allt mer uppmärksamhet på sociala medier och det är kanske inte så konstigt med tanke på att dem är det sötaste vi någonsin sett. Och om du inte tycker det nu, så kommer du garanterat tycka det efter du läst igenom denna artikeln. 

Den snart nio månader gamla Stormi besökte tillsammans med sin mamma, Kylie Jenner, och pappa, Travis Scott, ett pumpafält häromdagen. Och med tanke på att det är en tradition i USA att besöka pumpafält inför varje halloween så kunde Kylie inte låta bli att föreviga ögonblicket med gulliga bebisbilder.

Stormi i ett hav av pumpor. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Och säga vad vi vill men Stormi är redan ett litet modelejon med en garderob som slår vår alla dagar i veckan. På en av bilderna bär hon en t-shirt från Supreme, som många fans även noterat. Dessutom vet vi sedan tidigare att Stormi redan har en väsksamling som är något, eller ja mycket dyrare än den vi själva har.

Men familjen Jenner och Scott var inte bara på ett pumpafält och tog gulliga familjebilder, de var även och kollade på söta små djur som de tog foto med.

Kylie matar en get medan Stormi kollar på. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Hjärtat smälter ju när vi ser bilderna där Kylie matar en get med en nappflaska! Vi vet inte vad vi vill ha mest, getter eller Kylie Jenners lilla familj.

Och efter att vi sett dessa gulliga och höstiga bebisbilder på Stormi kan vi inte låta bli att bli lite mer obsessed med familjen Kardashian. Det är ju ingen nyhet att systrarna i familjen Kardashian är riktiga experter på smink, så vi har därför listat deras favoritprodukter i videon nedan. 

Läs också:

Familjen Kardashian reagerar på Tristan Thompsons otrohet mot Khloe

Caitlyn Jenner avslöjar detaljer om Kylie Jenners tuffa graviditet