Linn Ahlborg avslöjar nya vanan sedan hon flyttade till Stockholm

Linn berättar nu om den nya vanan. - Foto: Instagram/linnahlborg
Dela på Pinterest
Bloggaren har nu berättat vilken aktivitet hon ägnat sig extra mycket åt sedan flyttlasset gick till huvudstaden.

Linn Ahlborg är 19-åringen från Gävle som redan lyckats växa sig stor på sociala medier och driver en framgångsrik blogg. För några månader sedan valde hon att lämna sin hemstad för att flytta till Stockholm. Lägenheten hon flyttat in i är allt annat än tråkig, och hon har tidigare visat upp lyxlyan på sina sociala medier.

En av anledningarna till att Linn ville flytta till huvudstaden är att hon vill satsa på karriären. I Stockholm kan hon gå på fler möten, events och skapa kontakter på ett helt annat sätt än i Gävle, berättade hon på sin blogg i samband med flytten.

Stockholm har inneburit nya vanor för Linn. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Och med alla events och spännande saker som händer i Stockholm har hon utvecklat en ny vana, nämligen att dricka alkohol. Linn har skrivit på sin blogg att enda sedan hon flyttade till Stockholm har det blivit så att hon nästan varje dag dricker alkohol. 

"Eftersom jag är ny i Stockholm så tackar ju jag JA till typ alla inbjudningar jag får, för det är väl ändå så jag kommer skaffa kontakter här. Och alla events och mingel innehåller ju alltid nån typ av alkohol som kan slinka ner ibland. Sen är det ju bara jävligt roligt att festa i en ny stad med nya människor."

Events och fester tillhör nu Linns vardag. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Linn avslöjar även i blogginlägget att alkoholen gjort att hennes hud har blivit dålig, och det verkar som att hon nu börjat tröttna lite på drickandet. Enligt henne beror det på vädret.

"Jag börjar faktiskt känna att jag föredrar en myskväll i soffan istället för att festa nu, har väl med årstiden att göra."

Någon som däremot valt att sluta med alkohol helt är Ellen Bergström, på grund av att hon tidigare haft problem med drickandet. Spana in videon nedan för att se vad det beror på:

Läs mer här:

Linn Ahlborg avslöjar vid vilken ålder som hon blev miljonär

Linn Ahlborgs visar upp sin nya lyxlägenhet i Stockholm