Linn Ahlborg – då tjänade influencern sin första miljon

Linn Ahlborgs selfie till vänster. Till höger bär Linn en tröja med rutiga ärmar.
Vet du när Linn Ahlborg tjänade sin första miljon? - Foto: Linn Ahlborg
Dela på Pinterest
Youtube-stjärnan Linn Ahlborg har inte fyllt 25 år, men ändå rikare än de flesta av oss. Nu avslöjar hon vid vilken ålder som hon tjänade sin första miljon – och det var ett tag sen.

Linn Ahlborg är en av de influencers i Sverige som tjänar bäst. Och att tjäna mycket pengar på sina kanaler har hon gjort länge. Nu avslöjar Linn nämligen vid vilken ålder som hon tjänade sin första miljon – och det är nog tidigare än vad många kan tro.

Förra året råkade Linn avslöja vad företagen betalade henne när hon visade upp bilder på sina konton på bloggen. Det var då inte blygsamma summor. Det var bland annat ett företag som under tre månader betalade ut hela 234 529 kronor. Och då var det bara ett företag.

Sen dess har ju inte Linns business gått sämre direkt. På sina sociala kanaler så visar hon med jämna mellanrum upp nya designerväskor, märkeskläder och nya skor.

Linn lever minst sagt det goda livet, och det har hon gjort sig väl förtjänt av. Bild: Instagram/Linn Ahlborg.

Linns flytt till Stockholm var inte heller direkt gratis. I den lägenheten som hon bor i just nu får hon betala 21 500 kronor i månaden, och då krävs det att man tjänar en hel del. För 21 500 är mer än vad de flesta i Linns ålder ens får ut i lön.

Men bakom all lyx som omger Linn så ligger det faktiskt hårt arbete under en väldigt lång tid. Redan som trettonåring berättade Linn i en intervju med Gefle Dagblad att hon la fem till sex timmar om dagen på sin Youtube-kanal och bloggen.

Såklart gav det även resultat tidigt.

När tjänade Linn Ahlborg sin första miljon?

Nu avslöjar nämligen Linn att hon tjänade sin första miljon som 17-åring. Under en frågestund på Instagram berättar Linn att det var vid den åldern som hon håvade in sin första miljon.

Så vad tar vi med oss från det här? Att hårt arbete och att framgång inte kommer över en natt – men tillslut kan man lyckas. Grymt jobbat Linn!!

Blev du också nyfiken på Linns lägenhet? Se hur den ser ut i videon nedanför: