Därför stängs Jocke och Jonnas dotters Instagramkonto ner

Lunabelle Lundell, familljen Lundell
Jocke och Jonna tar bort dotterns Instagramkonto - Foto: Instagram/joakimlundell
Dela på Pinterest
För bara en vecka sedan blev Joakim och Jonna Lundell föräldrar för första gången – och dottern har redan ett konto på Instagram.

Har du någon gång undrat hur det känns att vara knappt en vecka gammal och redan en kändis med nästan 78 tusen följare på Instagram? Vi med, och det finns en som har svaret på det.

Förra söndagen föddes äntligen Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle. Det gifta paret har under en fem års tid kämpat med ofrivillig barnlöshet men plötsligt slog deras stora dröm in och de väntade första barnet. 

Jocke och Jonna visar stolt upp nya familjemedlemmen. Bildkälla: Instagram/joakimlundell

Dotterns födsel var dock inte det lättaste då Jonna veckan innan förlossningen drabbades av en förlossningspsykos, vilket innebar att hon hade ändrad verklighetsuppfattning, självmordstankar och inte älskade bebisen i magen. Men efter att hon varit inlagd på psykakuten i några dagar valde dottern att titta ut. 

Lunabelle är knappt en vecka gammal men det offentliga paret Jocke och Jonna har redan gjort ett konto på Instagram till dottern. Men nu har föräldrarna valt att göra kontot inaktivt berättar Jocke på sin Instagramstory.

Den sju dagar gamla Lunabelle har redan ett konto på Instagram. Bildkälla: Instagram/jonnalundell

En följare ska ha frågat Jocke vad Lunabelle heter på Instagram och då ska han ha gett som svar att han och Jonna har ett konto som sköts av dem, för att dela med sig av bilder på sin lilla guldklimp.

"Lunabelle har ingen Instagram! Det är en sida som sköts av mig och Jonna där vi delar med oss av dom bilder vi vill! Vill Lunabelle inte finnas på internet när hon är äldre så stängs alla sidor", skriver Joakim som svar på en följare på Instagram. 

Jocke och Jonna delar med sig av det nya livet på sociala medier. Bildkälla: Instagram/joakimlundell

Men det tog bara några få timmar innan föräldrarna hade tänkt igenom beslutet, att göra ett konto till den sju dagar gamla dottern, en extra gång och kommit fram till att det var naivt. 

"Jag och Jonna har tänkt mycket ikväll och pratat! Vi har nu tagit bort Instagram sidan som vi gjorde där vi tänkte posta bilder på våran sötnos Lunabelle! Vi är så otroligt stolta och ville bara visa världen hur under hon är. Men det var ett dåligt val av oss och väldigt naivt", skriver han på Instagram story.

Jocke menar sedan på att deras följare får stå ut med massa gulliga bebisbilder och att han fått kalla fötter när han insåg att det var ett dåligt val att ha ett eget konto till dottern. 

Är du nyfiken på parets krokiga förlossning? Läs mer om Jonnas förlossningspsykos i videon nedan.

Läs också: 

Här är de första bilderna på Jocke och Jonnas dotter

Amy Schumer väntar barn – avslöjar graviditeten på ett annorlunda sätt