Videon får alla att tro att Travis Scott friade till Kylie Jenner igår

Kylie Jenner, Travis Scott och Kylie Jenner
Travis Scott överraskar Kylie Jenner - Foto: Instagram/kyliejenner
Dela på Pinterest
Kylie Jenners pojkvän Travis Scott har överraskat flickvännen, och vi kan inte låta bli att bli avundsjuka.

Kylie Jenner må vara den yngsta av alla syskon i superkända Kardashian-familjen. Men trots sin ringa ålder så vinner hon över sina syskon när det kommer till pengar på kontot då hon är rikast av dem alla. Sminkdrottningen och reality-stjärnan är en av världens yngsta miljardärer som dagligen inspirerar och visar upp sitt dagliga liv för sina 118 miljoner följare.

I februari 2018 gjorde hon det officiellt att hon och pojkvännen Travis Scott blivit föräldrar till en dotter, Stormi Webster. Och för bara några år sedan flyttade hon in i drömvillan som ligger i idet lyxiga området Hidden Hills utanför Los Angeles.

Travis Scott överraskar Kylie Jenner. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Och snacka om att det är en lyxvilla! Hon har hela 8 sovrum och 11 badrum utöver massagerummet, den enorma swimmingpoolen, det stora köket och tennisbanan. I detta enorma hus bor Kylie tillsammans med Stormi, och som tur är så finns det gott om plats för pojkvännen när han vill komma på besök och hälsa på sin lilla familj.

Och det är något som han gör titt som tätt, igår medan Kylie var ute på stan passade Travis på att smyga sig in i hennes hus för att förbereda den gulligaste överraskningen. Han hade nämligen dekorerat hela huset (eller ja stora delar av det) med hundratals röda rosor och levande ljus. 

Kylie var inte sen med att publicera en video på Instagram där hon stolt visade upp den romantiska gesten som Travis stått för. Till videon skrev hon "Hell of a way to end the night". Och om ni undrar hur vi kan vara så säkra på att det är Travis som stått för överraskningen så är det nämligen som så att Kylie refererar till hans ena låt "Hell of a night".

Vem skulle inte vilja komma hem till något liknande? Det var en minst sagt romantisk surprise som Travis levererade. Vi kan inte låta bli att undra vad han ska överraska flickvännen med på alla hjärtan dag! 

Och på tal om överraskningar och presenter så fyllde Kylies mamma Kris Jenner år för bara några dagar sedan. Kylie levererade en minst sagt svindyr födelsedagspresent som du kan se i videon nedan. 

Läs också: 

Här är t-shirten Kendall Jenner hade på sig från Wish

Kylie Jenner och Stormi besöker ett pumpafält – och det är urgulligt