Här är kändisarna som flytt sina hem efter bränderna i Malibu

Kim Kardashian West, Liam Payne, Gigi Hadid
Kändisarna som påverkas av bränderna i Kalifornien - Foto: Evan Agostini/AP/TT, Joel C Ryan/AP/TT, Antonio Calanni/AP/TT
Dela på Pinterest
Kändistäta Malibu står i lågor och många tvingas evakuera sina hem. Här är kändisarna som drabbas av vildbränderna.

För några dagar utlöstes en skogsbrand som totalförstörde staden Paradise i norra Kalifornien. Skogsbranden sprider sig och har nu även nått totalt tre städer som står i brand och flera hundra tusentals tvingas evakuera.

Och att Malibu är en kändistät stad är ingen nyhet, och även de stora stjärnorna har nu tvingats evakuera och sett sina hem brinna ner till grunden. Här är kändisarna som har drabbats av bränderna. 

Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenners Malibu-hus som är värderat till flera miljoner ska ha brunnit ner till grunden i den pågående branden. Tillsammans med flickvännen Sophia Hutchkins tvingades paret evakuera med hundarna för några dagar sedan. 

Khloé Kardashian

För någon dag sedan fick även Khloé Kardashian evakuera tillsammans med dottern True. Enligt Cosmopolitan ska de ha bott tillsammans med brorsan Rob Kardashian.

Kim Kardashian och Kanye West

Det gick undan för Kim och Kanye när de tvingades fly från sitt hem i Hidden Hills. De hade bara en timme på sig att packa sina saker och eventuellt ta med det mest värdefulla de äger. På Instagram publicerade Kim en bild tillsammans med Khloés dotter True där hon skrev att de var säkra. 

Lady Gaga

På Twitter skrev Lady Gaga en känslosam tweet där hon beskrev sin oro och sorg över vad som händer i Malibu. 

"Jag tänker på alla som lider av de fruktansvärda bränderna och sörjer förlusten av sina hem och nära och kära. Jag sitter här med många av er och undrar om mitt hem kommer att börja brinna. Allt vi kan göra är att be tillsammans och för varandra. Gud välsigne dig", skrev hon på Twitter. 

Lady Gaga är en av de drabbade i bränderna i Kalifornien. Bildkälla: Chris Pizzello/AP/TT

Kylie Jenner

Just nu befinner sig Kylie på turné tillsammans med dottern Stormi och pojkvännen Travis Scott. På Instagram stories informerade hon om att branden var nära hennes hus och att hon hoppas på det bästa. Just nu befinner sig familjen i Baltimore.

Gigi och Bella Hadid

Gigi och Bella Hadids barndomshem är i fara, och på Instagram är Bella väldigt upprörd över det faktum att elden tvingar så folket att evakuera och att hon ser många vänner vars hus brinner ner till grunden. Hon visar även upp de ställen som hon brukade besöka som barn som har totalförstörts.

Liam Payne

För något år sedan köpte den förre One Direction-medlemmen Liam Payne ett hus i Malibu. På Twitter skriver han nu att han är orolig över att förlora sitt hem och de fina minnena som han har därifrån. 

Kendall Jenner

När Kendall befann sig i luften i fredags på väg hem från Las Vegas så passade hon på att ta en bild ovanifrån där det går att se röken över Malibu. Om hennes hem har klarat sig eller om hon har behövt evakuera vet vi inte.

Kendall visar hur Malibu ser ut ovanför molnen. Bildkälla: Instagram/kendalljenner

Kourtney Kardashian

Samtliga medlemmar i Kardashian har alltså drabbats av de fruktansvärda bränderna och inte minst Kourtney. Hon tvingades evakuera då branden var precis vid hennes gata, men senare på dagen kunde hon meddela att hennes hus klarat sig från branden.

Miley Cyrus

I natt informerade Miley Cyrus sina fans att hon och djuren är okej men att hennes hus har brunnit ner i samband med vildbränderna i Kalifornien.

Miley Cyrus hus har brunnit ner. Bildkälla: Instagram/mileycyrus

I går ägde galan "People's Choice Awards" rum i Santa Monica i Kalifornien. Även det var en kändistät kväll och i videon nedan kan du se hur stjärnorna såg ut.

Läs också:

Här är Demi Lovatos första Instagrambild efter överdosen

Videon får alla att tro att Travis Scott friade till Kylie Jenner igår