Meghan Markles assistents oväntade uppsägning – lämnade hovet i chock

Meghan Markle och prins Harry i Fiji
Meghan Markles assistent har sagt upp sig - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Assistenten som har jobbat nära Meghan Markle har slutat oväntat vilket lämnar hovet i chock.

Drömmer du om att jobba för Meghan Markle, hertiginnan av Sussex? Grattis, då kanske din dröm kan gå i uppfyllelse.

Det verkar nämligen som att det varit lite drama på Kensington Palace i veckan då Meghans personliga assistent Melissa, enligt Daily Mail, ska ha slutat på jobbet.

Det ser ut som att Meghan Markles assistent har sagt upp sig. Bildkälla: Stella Pictures

I maj 2018 sa prins Harry och suits-stjärnan Meghan Markle ja till varandra i St. George's Chapel i London. Och under bröllopet ska den före detta assistenten ha haft en stor roll. Förutom att Melissa var viktig för brudparet vid deras stora bröllopsdag, så har hon även haft en betydande roll när det kommit till Meghans pappa, Thomas Markle. 

Det är ingen nyhet att den nya prinsessan inte har haft det lätt sedan hon förlovade sig med prins Harry. Och några dagar innan bröllopet var Thomas inte blyg med pressen och passade på att säga några mindre utvalda saker om dottern.

Meghan Markle och prins Harry i Fiji. Bildkälla: Stella Pictures

Att Melissa slutade på sitt prestigefyllda jobb som assistent till prinsessan ska enligt källor ha kommit som en chock för prinsparet. Men hennes uppsägning är dock ingenting som den brittiska kungafamiljen har valt att prata om i pressen.

"Varför skulle hon vilja sluta ett så prestigefyllt jobb så snart?", sa en källa till Daily Mail.

Så om du drömmer om att jobba nära det brittiska prinsparet så har du chansen att få in en fot i kungafamiljen genom att kanske skicka CV och personligt brev till Kensington Palace. 

Men trots Melissas plötsliga uppsägning så har prinsparet en minst sagt spännande tid framför sig. För bara några veckor sedan gjorde de det officiellt att det kommer komma en liten kunglig bebis till våren 2019. Det är parets första barn och det råder ingen tvekan om att paret är förväntansfulla. 

Se i videon nedan hur vi kunde avslöja Meghans graviditet. 

Läs också:

Här bär Meghan Markle upp en klänning från ASOS

Därför slutade Meghan Markle att använda sig av sociala medier