Här bär Meghan Markle upp en klänning från ASOS

Meghan Markle bär en klänning från ASOS - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Meghan Markle går klädd i en klänning från ASOS och visar att det kungliga livet inte bara är lyxkläder.

Meghan Markle och prins Harry befinner sig i Australien och Nya Zeeland på en kunglig turné under 16 dagar. Sedan paret gick ut med att de väntar sitt första barn har Meghan haft möjlighet att visa upp kulan under olika event.

Vi har sett sessan i flera olika outfits de senaste veckorna och med världens alla ögon på sig har hon valt kläder med omsorg. Meghan har burit fantastiska klänningar signerade välkända designers, bland andra Self-Portrait och Jason Wu. 

Meghan Markle har visat upp babybulan i många outfits under den kungliga turnén. Bildkälla: Stella Pictures

Men som prinsessa bär Meghan inte endast de dyra och lyxiga klänningarna, hon visar även att bra stil inte innebär en dyr prislapp. Häromdagen sågs hon först i en klänning från BOSS och till ett senare event samma dag bytte hon om till en klänning från brittiska klädföretaget ASOS. 

Meghan klev ut ur privatplanet i Nya Zeeland iklädd en svart enkel klänning från ASOS egna mammakläder. Och det var många som blev chockade när de såg att prinsessan bar en klänning som kostar 38 pund, vilket motsvarar ungefär 450 kronor. 

Meghan Markle och prins Harry kliver ut ur planet i Nya Zeeland. Bildkälla: Stella Pictures

Ovanpå mammaklänningen från ASOS bar Meghan en rutig och trendig trenchcoat från den australienska designern Karen Walker.

Vi blir glada av att se att Meghan fortfarande handlar kläder som inte är snordyra, och detta innebär ju faktiskt att vi lättare kan inspireras och ta del av den nya prinsessans stil och outfits. Och vi kan redan nu se på ASOS hemsida att klänningen endast finns kvar i en storlek då den är slutsåld i alla övriga. 

Meghan Markles klänning från ASOS. Bildkälla: asos.com

Det tar alltså inte lång tid från det att Meghan visat sig i en outfit tills den säljer slut på hemsidan.

Prinsparets kungliga turné i Australien och Nya Zeeland närmar sig nu sitt slut, men resan har inte varit helt smärtfri. Under en flygresa nyligen blev landningen dramatisk. Se vad som hände i videon nedan.

Läs också:

Lady Gaga bär byxor på röda mattan och tar tillbaka makten

Här bryter Cara Delevingne mot klädkoden på kungliga bröllopet