Felix Sandmans flickvän Andrea Kallström – allt du behöver veta

Till vänster: Felix Sandman, till höger: Andrea Kallström
Efter har båda lagt upp både bilder och videos av varann på Instagram. - Foto: Bildkälla vänster: Instagram/felixsandman Bildkälla höger: Instagram/andreakallstrom
Dela på Pinterest
Felix Sandman är tillsammans med artisten Andrea Kallström. Men vad vet vi egentligen om Felixs kärlek? Här kan du läsa mer om Andrea.

Hur gammal är Andrea Kallström?

Andrea Maria Kallström är 21 år gammal och bosatt i Stockholm. Hon fyller år 3 februari och är jämngammal med sin pojkvän Felix Sandman.

Andrea Kallström är 21 år och bor i Stockholm. Bildkälla: Instagram/andreakallstrom

Vad gör Andrea Kallström?

Andrea är artist och dansare. Tillsammans med Zara Larssons lillasyster Hannah utgör hon popduon Lennixx. Duon släppte sin sin debutsingeln "Always on my mind" 2016 och i september 2018 släppte de en mixtape på Spotify med titeln Hapap. Båda förklarar att Hapap är baserat på egna erfarenheter och händelser. 

Lennixx visar mycket urban-pop i sina låtar och duon är signat till skivbolaget Record Company TEN. Gruppen startade med att Andrea och Hannah träffades när dom var 10 och 12 år på en dansskola i Stockholm. Eftersom båda hade ett stort intresse för både att sjunga och att uppträda blev deras vänskap stark.  

Andrea är sångerska i popduon Lennixx. Bildkälla: Instagram/andreakallstrom

Vem är Andrea tillsammans med?

I höst stod det klart att Andrea är tillsammans med tidigare FO&O-deltagaren Felix Sandman. Det var på ett avsnitt av Nyhetsmorgon på TV4 som Felix avslöja att han var kär igen efter sitt uppbrott med dansaren Lovisa Bengtsson. Innan hade fans haft mycket spekulationer kring deras förhållande, men efter kommentarer från Felix på Andreas Instagram konto var många fans säkra. Med kommentarer som "Dör för dig" och "Vackra ängel" tog det inte långt tid tills deras förhållande blev offentligt. Efter det kan man se flera inlägg om varandra på deras Instagram. 

Vad heter Felix Sandmans flickvän Andrea på Instagram?

Med över tiotusen följare på sitt Instagram konto @andreakallstrom kan man få en liten inblick i Andreas liv. På sitt konto kan man se bilder av musikkarriären, hennes relation, dans samt andra inspirerande bilder om hennes vardag. 

På ett inlägg på sin Instagram skriver Andrea att hon ser fram emot att skriva och släppa ny musik från Lennixx. Om du vill veta mer om gruppen kan du följa @lennixxduo på Instagram där dom uppdaterar om alla nya händelser inom musiken. 

Vill du läsa mer om hur Felix Sandman berättade att han var kär på nytt? Kolla på videon nedan.

Vill du läsa mer om Sveriges kändisar? Läs även:

5 saker du måste veta om Wiktoria Johansson

Lancelot Hedman Graaf har ny flickvän