Lancelot Hedman Graaf har ny flickvän

Lancelot Hedman Graaf
Lancelot Hedman Graaf har skaffat flickvän - Foto: Instagram/lancelothedmangraaf
Dela på Pinterest
Livet leker för Lancelot Hedman Graaf när han precis har haft premiär för sin nya tv-serie "Lance vs. Livet" – och nu även skaffat flickvän.

Det svänger snabbt i livet som man brukar säga, och inte minst i Lancelot Hedman Graafs liv. Det senaste året har varit ett väldigt händelserikt år för 18-åringen. 

För nästan exakt ett år sedan inledde Lance ett förhållande tillsammans med dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson, och paret var tillsammans i lite mer än en ett halvår. Under förhållandets gång hann de flytta ihop samt starta en Youtube-kanal ihop. 

Lance har träffat en ny tjej. Bildkälla: Instagram/lancelothedmangraaf

I april i år tog parets förhållande slut, och sedan dess har Lance hunnit flytta tillbaka hem, fylla 18 år och intressera sig ännu mer för musiken.

Just nu är han aktuell i sin egna tv-serie "Lance vs. Livet" där vi får följa hans vardag som innehåller allt från trädgårdsfix med mamma Magdalena Graaf och myshäng med bästa vännen Linton Calmroth till galna kvällar på festön Rhodos. 

När vi träffade Lancelot för någon vecka sedan berättade han att det inte fanns någon ny tjej i hans liv, men det verkar som att någon trots allt fått hans hjärta att slå dubbla slag – enligt mamma Magdalena Graaf.

Magdalena Graaf ska få träffa Lancelots nya tjej. Bildkälla: Instagram/lancelothedmangraaf

"Lance säger att han skaffat tjej. Intressant! Hehe hon verkade väldigt söt på bild. Jag ska korsförhöra henne lite när de vaknat", skriver Magdalena Graaf i ett blogginlägg. 

Men vem det är vet vi inte ännu, och vi väntar med spänning på att få veta vem den lyckliga är och hur mötet med mamma Magdalena gick. 

Är du mer nyfiken på vem Lancelot Hedman Graaf är? Vi har listat fem saker som du måste veta om honom i videon nedan.

Läs också:

Justin Bieber har tatuerat ansiktet för Hailey Baldwin

Här är videon där Nicole Falciani överraskar Eric Saade

Bianca Ingrosso om sexlivet med Philippe Cohen – inte alltid perfekt