Samantha Markle släpper en bok om Meghan – som avslöjar allt

Till vänster Meghan Markle, till höger Samantha Markle.
Samantha Markle släpper bok om halvsystern - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Meghan Markle har det inte lätt, och ännu tuffare blir det när systern Samantha släpper en avslöjande bok om henne.

Vi alla har någon gång i livet drömt om att möta vår prins och bli en prinsessa. För Meghan Markle gick drömmen i uppfyllelse, men det nya livet verkar vara allt förutom lätt.

Att många blev avundsjuka på Meghan när hon sa ja till prins Harry för ett halvår sedan har inte gått att missa. Och en viss person blev nog lite mer avis än andra, nämligen halvsystern Samantha Markle.

Meghan Markle tillsammans med den brittiska kungafamiljen. Bildkälla: Stella Pictures

Meghans första tid som kunglig var minst sagt speciell då halva hennes släkt på ett eller annat sätt gick ut i media och talade illa om den blivande prinsessan. 

Samantha Markle har länge planerat att skriva en bok om halvsystern, och nu släpper hon mer information om vad boken ska heta och när hon tänker släppa den.

I hennes bok ska hon avslöja allt om Meghan, och enligt Daily Star ska Samatha ha berättat att världen inte vet hela sanningen om systern. Samantha kommer även berätta om näthatet och dödshoten som hon fått sedan hennes halvsyster blev kunglig. Bokens titel kommer att vara "In The Shadows Of The Duchess".

Samantha Markle har talat illa om halvsystern i media många gånger. Bildkälla: Stella Pictures

Och som att det inte vore nog att Samantha släpper en avslöjande bok om hertiginnan av Sussex så kommer hon även se till att den släpps i samband med Meghans födsel i april eller maj. Om det beror på att hon vill ha uppmärksamhet eller inte det vet vi inte, men det verkar som att boken har skrivits ett bra tag.

Drömmer du om att jobba med den brittiska kungafamiljen, och inte minst med prins Harry och Meghan Markle? I förra veckan sa hertiginnans assistent oväntat upp sig, så det verkar som att det finns en chans att tjänsten blir ledig. Få reda på mer om händelsen i videon nedan.

Läs också: 

Därför vägrar Meghan Markle bära Victoria Beckhams kläder

Därför slutade Meghan Markle att använda sig av sociala medier