Därför vägrar Meghan Markle bära Victoria Beckhams kläder

Meghan Markle
Här är designerplaggen Meghan vägrar använda - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Vi har sett Meghan Markle bära allt från Givenchy till ASOS. Men hon bär helst inte kompisen Victoria Beckhams kläder.

Det är få förunnat att ha vänner som är designer, men någon som har lyckats pricka in alla rätt är ingen mindre än Meghan Markle

Inte nog med att hon har haft en strålande karriär som skådespelerska, bland annat i serien "Suits", så lyckades hon även pussa tillräckligt många grodor tills hon äntligen fann sin prins. 

Meghan Markle tillsammans med prins Harry. Bildkälla: Stella Pictures

Det var för sex månader sedan prins Harry och Meghan Markle sa "I do" till varandra i Windsor Castle i London. Och bland gästerna fanns bland annat vännen Victoria Beckham, tidigare känd som en av deltagarna i gruppen Spice Girls, fru till fotbollsspelaren David Beckham och designer för sitt egna klädmärke "Victoria Beckham". 

Och att Meghan skulle ha problem med att få kläder sydda efter hennes kroppsmått signerat Victoria Beckham råder det ingen tvekan om, men det är faktiskt som så att vi aldrig kommer få se sessan i hennes design.

Till tidningen OK! ska hon ha berättat anledningen till varför Victoria Beckhams design inte är någonting som vi kommer att få se hertiginnan av Sussex i. Och det beror nämligen på hennes korta överkropp.

David och Victoria Beckham på prins Harrys och Meghan Markles bröllop. Bildkälla: Stella Pictures

"Vad jag börjar lära mig är att, även om kläder ser fantastiska ut på galgen, så betyder det inte att de kommer se fantastiska ut på mig. Till exempel älskar jag Victoria Beckhams klänningar, men jag har inte den långa överkroppen för att passa i den siluetten", säger Meghan. 

Vad vi kan dra för slutsats av detta är att de minst sagt är en prinsessa som är medveten om sitt utseende och vad hon passar respektive inte passar i för kläder. 

Till våren väntar dessutom Meghan och prins Harry sitt första barn, och dagen då hertiginnans graviditet avslöjades så bar hon en kappa signerad Givenchy som är en återkommande favorit hos henne. 

Även hennes brudklänning var en design av Givenchy, och i den dolde sig något blått. Kan du gissa vad i videon nedanför?

Läs också:

Meghan Markles assistents oväntade uppsägning – lämnade hovet i chock

Här bär Meghan Markle upp en klänning från ASOS