6 saker du måste veta om Mathilda Nilsson från Bachelor 2018

Mathilda Nilsson från Bachelor 2018.
Mathilda Nilsson från Bachelor 2018. - Foto: Bild: Bachelor/tv4 play
Dela på Pinterest
Mathilda Nilsson är tjejen från Dalarna som rest till Grekland för att kämpa om att vinna David Möllers hjärta i Bachelor 2018.

1. Hur gammal Mathilda Nilsson är?

Mathilda Nilsson är en av de yngsta tjejerna i årets upplaga av Bachelor. Hon föddes 1992 och är 26 år gammal. Hon firar sin födelsedag den 1 juli.

2. Var Mathilda Nilsson bor idag?

Mathilda kommer från Falun i Dalarna och bor där än idag. Även om hon trivs väldigt bra där så berättar hon i programmet att hon skulle kunna tänka sig att flytta för Davids skull – och att han har sagt till henne att han skulle kunna flytta till Dalarna för hennes skull. 

Klarblått vatten är inte en ovanlig syn på Mathildas Instagramkonto. Bild: Instagram/Mathilda Nilsson

3. Vad Mathilda Nilsson jobbar med?

Mathilda beskriver sig själv som en driven tjej och vi tror henne! Hon jobbar nämligen inom vården samtidigt som hon studerar. Inte illa!

4. Vad Mathilda gillar att göra på fritiden?

På sin fritid gillar Mathilda att rida och hon berättar i programmet att hon drömmer om att bo på en hästgård en vacker dag. Om man ska utgå ifrån hennes sociala medier så verkar hon ha en förkärlek till att resa och se världen.

5. Vad Mathilda heter på sociala medier?

På Instagram heter hon @Mathildanilsson och i dagsläget har hon ca 3 180 följare. Där kommenterar hon det som händer i programmet efter avsnitten och ger oss en inblick i alla de resor hon gör.

6. Hur långt Mathilda kom i Bachelor 2018?

Mathilda har varit en av Davids favoriter sen dag ett. Idag är hon en av de sista sex tjejerna i huset. Men tävlingen är inte över än på ett tag och tillslut så finns det bara en ros som delas ut...

Mathilda Nilsson har fångat Davids hjärta. Bild: Bachelor/tv4 play

Vill du veta mer om polisen David Möller, som alla deltagare i Bachelor 2018 suktar efter? Se hur gammal han är, hur länge han jobbat som polis och lite till i videon nedanför.

Mer:

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018