6 saker du måste veta om Lydia Eriksson från Bachelor 2018

Lydia Eriksson i Bachelor 2018.
Lydia Eriksson från Bachelor 2018. - Foto: Bachelor / TV4Play
Dela på Pinterest
Lydia Eriksson är en av deltagarna i Bachelor 2018 som tävlar om kärleken i Grekland. Vi har samlat all information du vill ha om Lydia här!

1. Hur gammal är Lydia Eriksson?

Lydia är, precis som Mathilda, en av de yngsta deltagarna i årets upplaga av Bachelor. Lydia föddes 1994 och är 24 år gammal. Hon firar sin födelsedag den 1 mars.

2. Var bor Lydia Eriksson idag?

Att Lydia är född och uppvuxen i Stockholm. Idag bor hon kvar i samma stad i en lägenhet på söder, men om hon bor där själv eller om David har flyttat in är ännu inte officiellt.

3. Vad jobbar Lydia med?

Lydia har jobbat som flygvärdinna på det stora resebolaget TUI. Ett yrke som lagt världen framför hennes fötter – bokstavligen. Hon jobbar även på de exklusiva hotellet At Six i Stockholm.

Lydia Eriksson jobbar som flygvärdinna och reser världen över. Bild: Instagram/Lydia Eriksson.

4. Varför är Lydia med i Bachelor?

Egentligen var Lydia nervös inför att resa till Grekland och dejta samma kille som flera andra tjejer träffade – framför kameror. Men hon berättar även att hon såg sin drömkille i David och att jakten på kärleken fick henne att söka till programmet.

5. Vad heter Lydia Eriksson på sociala medier?

På Instagram heter hon @Lydisens. Där uppdaterar hon bilder från hennes vardag och om jobbet som flygvärdinna. Dessutom får vi se klipp från programmet och läsa Lydias åsikter och perspektiv på det som händer i avsnitten. 

6. Hur långt kom Lydia i Bachelor 2018?

Lydia fick den första kyssen av David i programmet och sen dess har hon alltid stått säker under roscermonierna. Än är inte programmet över. Men Lydia är en av de sista sex deltagarna som är med i Bachelor.

David Möller är polisen som fått ett tjugotal tjejer att resa till Grekland för att förhoppningsvis finna sitt livs kärlek. Men vem är han egentligen? Se allt du måste veta om årets ungkarl i Bachelor 2018 i videon nedanför.

Mer:

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018