6 saker du måste veta om Michelle Leandersson från Bachelor 2018

Deltagaren Michelle Leandersson som var en av tjejerna i Bachelor 2018. - Foto: Bachelor / Tv4Play
Dela på Pinterest
Michelle Leandersson är en av tjejerna som står som topp sex i årets upplaga av Bachelor. Här är allt du vill veta om henne.

1. Hur gammal är Michelle Leandersson?

Michelle Leandersson föddes 1991 och är idag 27 år gammal. Hon firar sin födelsedag den 21 januari.

2. Var bor Michelle Leandersson idag?

Michelle är född och uppvuxen i Sölvesborg, Blekinge. Men sedan sex år tillbaka så har Michelle varit bosatt i Sveriges huvudstad, Stockholm då hon kände att det inte fanns så stora möjligheter för henne ett utvecklas i Sölvesborg.

3. Vad jobbar Michelle med?

Michelle är en riktigt mångsysslare. Främst jobbar hon med event på restaurangen Mister French i Stockholm, där hon trivs väldigt bra. På sin Instagram skriver hon även att hon jobbar som personlig tränare och skådespelare.

Michelle är en av de tjejer som klarat sig till topp sex i Bachelor 2018. Bild: Bachelor/Tv4Play.

4. Vad Michelle och Lis stora bråk handlade om?

Under säsongen så uppmärksammades ett bråk mellan Michelle och Li som filmades av produktionen i smyg. Den stora konflikten som fångades på video handlade om Michelles frustration över att Lis hund, Bruce, inte lät Michelles saker vara ifred.

5. Vad heter Michelle på sociala medier?

På Instagram heter hon @Michellelea. Totalt har hon strax över 7 000 följare på Instagram. Dessutom bloggar hon på Nouw där hon har skrivit av sig om dispyten hon hade i programmet med deltagaren Li. Där bloggar hon under namnet "miichellelea".

6. Hur långt kom Michelle Leandersson i Bachelor 2018?

I samma sekund som Michelle klev ur bilen så var det som kärlek vid första ögonkastet för David. Han föll pladask för hennes skönhet. Under tiden växte starkare känslor fram och nu är Michelle kvar som top sex av de deltagare som klarat sig genom säsongens roscermonier.

Men den här David Möller då? Som satt massor av hjärtan i brand, vem är han? Utöver en polis? Vi har tagit reda på allt du vill veta om David och samlat det i videon nedanför.

Mer:

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018