Danijela Pavlica

Danijela Pavlica är en svensk influencer född 1991.

Danijela är 27 år gammal och fyller år den 3 mars. Danijela bor på Östermalm i Stockholm, Sverige med sin pojkvän Babak Faramarzian.

I November 2018 flyttade paret in i en ny lägenhet som de just nu håller på att renovera, något som hon uppdaterar om på bloggen.

Babak och Danijela blev gravida med sitt första barn under sensommaren 2018. Bebisens beräknade födelsedatum är i början av 2019.

Tillsammans hade de en korthårig Chihuahua, Mini. Åtta år gammal somnade hon in under November 2018.

Danijela har jobbat som influencer sen 2016. Hon bloggar under namnet "Itsmepavlica" på Loppi och på Instagram och Snapchat heter hon @Itsmepavlica.

Tidigare har Danijela poddat med bloggaren Hanna "Hannalicious" Friberg. Deras podd hette "Hanni & Danni" och den pågick mellan juni - december 2018 och totalt blev det 22 avsnitt.

Nu är Danijela tillbaka med en ny podd som hon driver ihop med influencern Kenza Zouiten. Podden heter "Kenza & Dani – När livet händer" och det första avsnittet hade premiär 16 januari 2019. I deras podd får vi följa två vänner som snart blir mammor för första gången. Vi får följa med på allt som sker när livet händer helt enkelt. 

Danijela Pavlica
Bildkälla: Instagram/Itsmepavlica.


1