Kändisar som gifter sig och förlovar sig 2019

Kändisar som har förlovat sig 2019
Penny Parnevik, Nicole Falciani och Angelica Blick har alla förlovat sig 2019. - Foto: Instagram/ pennyparnevik, Instagram/ nicolefalciani & Instagram/ angelicablick
Dela på Pinterest
2019 bjuder verkligen på kärlek och romantik i kändisvärlden. Se alla kändisar som förlovat sig eller gift sig under året i vår lista.

Angelica Blick och André Bånghäll

Angelica Blick har länge varit en av Sveriges största influencers och har idag över en miljon följare på Instagram.  

Nu berättar att hon att hon har förlovat sig med pojkvännen André Bånghäll som hon har varit tillsammans med i över fem år. På Instagram delade Angelica Blick med sig av en film där följarna fick se frieriet (och det var så romantiskt!).

Även André Bånghäll berättade den glada nyheten på sociala medier. "It was a yes", skriver han på Instagram.

Foto: Instagram/ andrebanghall

Rebecka Carlsson och Tim Nilsson

Ännu en förlovning har skett! Det är Mello-aktuella Rebecka Carlsson, som vi känner igen från tv-programmet Idol, som har förlovat sig med sin pojkvän. På Instagram skriver hon:

 ”Jag behövde inte kyssa en massa grodor för att hitta min prins”

Kommentarsfältet är fyllt av grattishälsningar av hennes följare. Men ett framtida bröllop får vänta. Rebecka svarar att ett giftemål får bli om några år.

Rebecka och Tim har varit tillsammans i drygt 1,5 år och sedan dess har de suttit ihop. Stort grattis säger vi! 

Rebecca Carlsson hittade sin drömprins och är nu förlovad. Foto: Instagram/rebeckacarlsson

Orlando Bloom och Katy Perry

Under Alla hjärtans dag 2019 friade skådespelaren Orlando Bloom till sångerskan Katy Perry. Det var på Instagram som Katy Perry avslöjade nyheten om förlovningen och postade en närbild på paret och ringen. På bilden skriver Katy Perry ”Full Bloom” och visar upp ringen som är formad som en blomma och glimmar i vitt, guld och rosa. Orlando Bloom gav alltså en förlovningsring formad som en blomma till Katy Perry. Hur gulligt? 

Även Orlando Bloom har lagt upp samma romantiska bild på Instagram med texten ”Lifetimes”. Kommentarsfältet fylldes snabbt med grattishälsningar till det nyförlovade paret. 

Katy Perry och Orlando Bloom är nu förlovade. Foto: Instagram/ katyperry

Penny Parnevik och Douglas Murray

Det var på Instagram som Penny Parnevik, 22, avslöjade nyheten att hon var förlovad med Douglas Murray, 38. På bilden ses hennes pojkvän, numera fästman, stå på knä och Penny är minst sagt chockad. Det var under en resa i Mexiko som han friade och på Instagram skriver hon: ”Jag sa JA. Den första februari 2019.”

22-åriga Penny Parnevik känner vi igen från tv-serien ”Parneviks” och Douglas Murray är känd för att vara ett tidigare hockeyproffs. Paret blev offentliga hösten 2017 och har sedan dess hållit ihop trots att många har ställt sig kritiska över den stora åldersskillnaden på 16 år.

På Instagram hittar du Penny Parnevik under namnet @pennyyparnevik.

Penny Parnevik har nu förlovat sig med Douglas Murray. Foto. Instagram/ pennyyparnevik

Emmeli Lindqvist och Rickard Rakell

Den svenska hockeystjärnan Rickard Rakell, 25, friade till realitystjärnan Emmeli Lindqvist, 25, under parets semester i södra Mexiko. Paret bor tillsammans med sina två hundar i sitt nybyggda hus i Orange County California.

Emmeli är känd från reality-programmet Playmakers där vi fått följa hennes liv under tre säsonger. Till många fans besvikelse tackade hon nej till en fjärde säsong. Rickard är en känd svensk hockeyspelare som just nu spelar i laget Anaheim Ducks i NHL.

På Instagram visar Emmelie upp sin ring och skriver att paret förlovade sig under måndagen den 28 januari 2019. Och det är en galet fin ring.

Rickard Rakell och Emmeli Lidqvist förlovade sig under semestern i januari 2019.


Nicole Falciani och Eric Saade

Nicole Falciani och numera fästmannen Eric Saade är det första kändisparet som gått ut med att de förlovat sig 2019. Paret har varit på semester i Dubai över jul och nyår och på bloggen skriver Nicole att det varit hennes första lediga tid från bloggen på 11 år. Vad passade inte bättre då än att förlova sig?

På en bild på Instagram visar nu Nicole upp ringen som hon poserar med på en strand i Dubai. Till bilden skriver hon "I SAID YEEEEEEEEEEEEEES".

Nicoles bild på Instagram gör succé. Bild: Instagram/Nicole Falciani

På kort tid har bilden fått tusentals likes och lyckoönskningar till det nyförlovade paret. Även Eric Saades bild där han visar upp förlovningsringen lite närmare har gjort succé på Instagram.

"Happy New Year... And she said YES.", skrev Eric på sin Instagram.

Och ringen som Eric friade med är hur vacker som helst! Bild: Instagram/Eric Saade

Eric och Nicole träffades av en slump för fyra år sedan när Nicole skulle intervjua honom för en tidning skriver Hänt. Därefter har paret flyttat ihop, skaffat hund och matchande tatueringar som de visade upp tidigare i år.

Tatueringen föreställer konturerna på Musse Pigg och Mimmi Pigg. De är placerade på insidan av armvecket.

Nicole Falciani och Eric Saades kärlekstatueringar. Bild: Instagram/Nicole Falciani

Under 2019 så väntar inte bara förlovningar och bröllop. Det kommer även bli en ordentlig babyboom i kändisvärlden. Det är redan många kändisar som gått ut med att de är gravida och kommer föda under 2019. Se hela listan med alla kändisar som blir föräldrar nästa år i videon nedanför.

Mer:

Kändisarna som är gravida och väntar barn 2019