Det här heter alla deltagare i Farmen 2019 på Instagram

Alla deltagare i Farmen 2019 och vad de heter på Instagram. - Foto: Tv4
Dela på Pinterest
Nu är Farmen tillbaka för en ny säsong 2019. Vi har listat alla nya deltagare – och vad de heter på Instagram.

Nu är Farmen tillbaka med en ny säsong i tv-rutan. År 2019 bjuds det på en rad olika personligheter i programmet och vi är verkligen förväntansfulla inför denna spännande säsong som nu har kickat igång.

Desto mer nyfikna är vi på deltagarna i årets Farmen. Vilka är dem? Hur gamla är dem? Och vad heter dem på Instagram? Vi har listat alla deltagare och samlat deras namn på Instagram nedanför.

Stina Öberg på Instagram

Stina är 25 år gammal och bor i Stockholm. Där pluggar hon till lärare. På Instagram heter hon @stinaoberg.

Emelie Karlsson på Instagram

Emelie, 25, är den enda i Farmen som inte bor i Sverige. Vanligtvis bor hon i Vikersund som ligger i Norge. Där jobbar hon som försäljningschef. På Instagram heter hon @emzikk.

Tobias Johansson på Instagram

Tobias är den 27-årige tribologen från Smedjebacken i Dalarna som ställt upp i Farmen 2019. På Instagram heter han @ebbotjohansson.

Göran Söderlund på Instagram

Göran är 65 år gammal och pensionär. När han inte är på farmen bor han i Sundsvall och i en förort till Stockholm. På Instagram heter han @farmengoran.

Alexander Rovira på Instagram

Alexander är 25 år och bor vanligtvis i Rotebro utanför Stockholm. Han jobbar som säkerhetskontrollant på Arlanda flygplats och på Instagram hittar du han under namnet @_alexrovira.

Mahsa Farajollahi på Instagram

Masha är 29 år gammal och bor i Göteborg. Där jobbar hon som tolk samtidigt som hon driver ett eget företag. På Instagram heter hon @Masha.Farajollahi.

Diana Sundström på Instagram

Diana Jobbar som lastbilschaufför i Stockholm. Hon är 37 år gammal och på Instagram heter hon @sundstrom_diana_.

Rasmus Dangardt på Instagram

25-årige Rasmus bor i Halmstad där han jobbar som fotograf. På sin fritid sysslar han även med Youtube där han driver en kanal som heter just "Rasmus Dangardt". På Instagram heter han @rasmusdangardt.

Kim Graversen på Instagram

Kim jobbar också på en flygplats, likt Alexander. Kim är en flygplatsman i Värnamo och är 48 år gammal. På Instagram heter han @Kimgra69.

Maria Bjerkeden på Instagram

Maria driver ett hunddagis och familjehem när hon inte medverkar i Farmen. Hon bor i Gävle och är 52 år gammal. På Instagram heter hon @Mariabjerkheden.

Inger Johansson på Instagram

Inger är 51 år gammal och hon kommer från Karlskrona. Hon jobbar inom vården där och någon Instagram har hon inte än så länge.

Alexander Hoffström på Instagram

Alexander är 26 år gammal och bor i Göteborg med sina två barn och fru. Där driver han ett lekland och på Instagram heter han @alexhoffstrom.