Känner du igen Zeana Muratovic från Melodifestivalen? Inte konstigt!

Zeana Muratov, Idol 2016, Melodifestivalen 2019
Zeana Muratov​ är med och tävlar i Melodifestivalen 2019. - Foto: TV4 & Stella Pictures
Dela på Pinterest
Zeana Muratovic kanske du minns från sångtävlingen Idol? Nu är hon tillbaka! I år framträder hon i Melodifestivalen 2019 med DJ:n Anis Don Demina.

Känner du igen tjejen på bilden? Då är du troligen på rätt spår! 26-åriga Zeana Muratov var nämligen en av deltagarna under Idol 2016. Under sin medverkan hamnade hon på en tolfte plats innan det var dags att lämna tävlingen. Men sångkarriären har inte tagit slut där – det var snarare en början på något mycket större.

Zeana Muratov i Melodifestivalen 2019

I år deltar Zeana Muratov nämligen i Melodifestivalen och är en av artisterna som står på scen redan i den första deltävlingen. Tillsammans med Anis Don Demina, som är känd för att vara DJ, musiker och sångare, framträder hon med en låt kallad "Mina bränder". 

Framträder med låten "Mina bränder"

Att Zeana Muratov är taggad på att framträda och befinna sig i tv-rutan igen är det ingen tvekan om. Till P4 Kronoberg säger hon att tittarna kommer få se ett unikt framträdande och något nytt som inte tidigare är gjort i Melodifestivalen.

– Det här är det sjukaste och bästa jag varit med om utan tvekan, säger hon i intervjun med P4.


Här ser du flera av årets deltagare i Melodifestivalen 2019. Foto: Stella Pictures

Redan i helgen den 2 februari 2019 går startskottet för den första deltävlingen som tar plats i Göteborg. Hur det går för Zeana Muratov och Anis Don Demina återstår att se. Men redan nu, trots att tävlingen ännu inte har början, har det spekulerats i vem som kammar hem vinsten av Melodifestivalen. Enligt Unibet är det enligt vissa odds ingen mindre än Jon-Henrik Fjällgren, tidigare känd från Talang, som hamnar på prispallen. 

Deltagare får inte längre tävla

Trots att många ser fram emot att se alla artister på scen är det en person som i sista sekund var nära på att inte få tävla. En av deltagarna, youtubern Vlad Reiser, stoppades nämligen av SVT när han lade upp en bild på Instagram. Ta reda på vad som hände i videon nedan.


Mer: 

6 saker om Anna Bergendahl från Melodifestivalen 2019

Jon-Henrik Fjällgren vinnare i Melodifestivalen 2019 – enligt oddsen