5 saker om Vilma "Holly" Davidsson från Dolly Style

Jari Kantola/Stella Pictures
Jari Kantola/Stella Pictures - Foto: Jari Kantola/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Vilma Davidsson intog rollen som "Holly" i gruppen Dolly Style under sommaren 2018. Här är allt du vill veta om henne!

1. Hur gammal är Vilma Davidsson?

Vilma föddes 1998 och är idag 20 år gammal. Hon fyller år den 11 april.

2. Var kommer hon ifrån och var bor hon idag?

Vilma växte upp i Trelleborg och Höllviken skriver Trelleborgs Allehanda. Men likt de andra deltagarna bor hon idag i Stockholm för att satsa helhjärtat på gruppen.

3. Vem av tjejerna i Dolly Style är Vilma?

Vilma har varit medlem i gruppen sedan i maj 2018. Hon har rollen som "Holly" med det stora blåa håret.


4. Vad heter Vilma på Instagram och har hon blogg?

Vad vi vet så har Vilma ingen egen Instagram som är öppen för hennes fans. Om du vill följa henne på Insta får du göra det via kontot @dollystyleofficial. Vilma har ingen blogg, men deltagaren Mikaela Samuelsson som är "Molly" både bloggar och har ett stort konto på Instagram med över 18 00 följare.

5. Hur ser Vilma ut i verkligheten? Och när var hon med i Idol?

Vilma Davidsson har som de andra deltagarna i Dolly Style tidigare sökt till Idol. Under 2017 gjorde hon en audition och sjöng låten "Black Heart". I kommentarsfältet är det flera Dolly Style-fans som påstår att hon är lik Peg Parnevik när de får se hur hon ser ut utan peruk och smink. Vilma är inte den enda Dolly-tjejen som ställt upp i Idol. Caroline "Polly" Aronsson har också gjort audition och gick vidare med en guldbiljett.

Vilma lyckades inte charma sig till en guldbiljett hos Idol-juryn. Men tur var väl det så här i efterhand. 2019 står hon nämligen på scenen inför en miljonpublik under Melodifestivalen. Hur grymt?!


Mikaela Samuelsson, även känd som "Molly", är gruppmedlemmen som varit i bandet allra längst. Karaktären Molly har sitt ikoniska stora rosa hår som kännetecknar henne i gruppen. Se hur hon ser ut utan  den rosa peruken i videon nedanför.

Mer:

6 saker om Mikaela Samuelsson från Dolly Style


Se hur Caroline "Polly" Aronsson från Dolly Styles ser ut här!