6 saker om Mikaela "Molly" Samuelsson från Dolly Style

Bilder på gruppen Dolly Style.
Vilka är egentligen tjejerna bakom Dolly Style? Hur ser de ut på riktigt och vad heter dem? Här är allt du vill veta om ​Mikaela Samuelsson. - Foto: Fredrik Wennerlund/Stella Pictures och Jari Kantola/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Från Idol till Dolly Style. Mikaela "Molly" Samuelsson är en av tre medlemmar i gruppen "Dolly Style" som nu gör sig redo för Melodifestivalen 2019.

1. Hur gammal är Mikaela "Molly" Samuelsson?

Mikaela föddes 1993 och är idag 25 år gammal. Hon fyller år den 7 december. Hon har även en tvillingbror, Sebastian, som fyller år samma dag.

2. Var kommer hon ifrån och var bor hon idag?

Mikaela kommer från Lerum utanför Göteborg. Idag har hon bytt västkust mot östkust och bosatt sig i Stockholm.

3. Vem av tjejerna i Dolly Style är Mikaela?

Mikaela Samelsson utgör en av tre medlemmar i gruppen Dolly Style. Hon har varit medlem i gruppen sedan 2015 och har rollen som "Molly" med det stora rosa håret. Caroline "Polly" Aronsson står till vänster i lila en outfit och Vilma "Holly" Davidsson står längst till höger i blått. 

Mikaela Samuelsson i mitten, under Grammis galan. Bild: Stella Pictures.

4. Vad heter Mikeala på Instagram och har hon blogg?

Idag figurerar Mikaela som "Molly" i offentliga sammanhang. Men hon har även ett eget konto för privat bruk. På Instagram hittar du henne under namnet @mikaela.samuelsson. Hon har dessutom en egen blogg där hon uppdaterar om sitt privatliv utanför Dolly Style. Hon bloggar på Nouw under namnet Mikaela Samuelsson och du hittar bloggen här!

5. Hur ser Mikaela ut när hon inte är klädd i sin "molly outfit" från Dolly Style?

Mikaela är såklart ûbersöt i sin outfit när hon intar rollen som Molly i Dolly Style på scenen. Men privat så har hon en grymt bra klädstil som hon visar upp på bloggen. Såklart sitter vi och undrar hon hon ser ut privat när hon intar scenen under Melodifestivalen. Därför har vi luskat i arkiven och hittat en bild på hur Mikaela ser ut i verkligheten.

Mikaela, till höger, har minst lika magiskt hårsvall i verkligheten. Bild: Johan Valkonen/Stella Pictures

6. När var Mikaela med i Idol?

Mikaela har alltid haft ett stort musikintresse. Hon sökte till Idol 2014 och sjöng låten "Amazing Grace". I programmet berättar hon om sitt stora musikintresse och att hon då jobbade i köttindustrin som styckmästare.

Mer:

Se hur Vilma "Holly" Davidsson från Dolly Styles naturliga hårfärg ser hur här!

Se hur Caroline "Polly" Aronsson från Dolly Styles ser ut här!

Läs mer om gruppen Dolly Style här