Så här många selfies kommer du ta under din livstid

Alice Stenlöf, Bianca Ingrosso och Linn Ahlborg är några "selfie-queens" och har många följare på sociala medier. - Foto: Instagram/ alicestenlof /biancaingrosso /linnahlborg
Dela på Pinterest
En undersökning har tagit reda på hur många selfies vi beräknas ta under en livstid – och siffran är chockerande! Kanske är det dags att ta en titt och se hur många selfies som faktiskt tar plats i fotoalbumet på mobilen...

Att ta en selfie lite var som helst är inget konstigt idag. Puta med läpparna, le eller bara se snygg ut? Är du en av dem som ofta står och poserar framför mobilkameran? Då kommer du troligen känna igen dig i studien gjord av mobilföretaget Samsung. 

De bestämde sig nämligen för att ta reda på hur många selfies en ung vuxen kommer att ta under en livstid – och vi kan avslöja att siffran är rätt hög. Enligt Samsungs undersökning beräknas vi ta 25 000 selfies under livets gång! Hur ligger du till, om du skulle uppskatta?

En annan studie, kallad Frames Direct and Now Sourcing, kom även fram till att unga vuxna spenderar en timme per vecka endast för att få till en snygg selfiebild samt redigera den så att den blir perfekt för Instagram. (Ja, kanske är det inte helt konstigt med tanke på alla perfekta flöden som cirkulerar runt på sociala medier...)

Hur mycket tid lägger du på att ta fina bilder? Foto: Unsplash

Med tanke på att vi ändå är "selfie-generationen" kanske siffran egentligen kunde ha varit ännu högre, men den får oss ändå att tänka till. Vi måste inte ta tusen bilder på oss själva, men är du en av dem som trots allt älskar allt som handlar om selfies, kameravinklar och strävan efter att fånga det perfekta ljuset? Då borde du spana in videon nedan där vi ger dig tips på de bästa apparna som alla influencers använder!


Mer:

10 bästa apparna för en snygg Instagrambild

Så redigerar du bilden – innan du lägger upp den på Instastory