Carolina Gynning om att dricka sin mens – ska göra smoothie

Carolina Gynning, dricka mens
Skulle du prova att dricka en "menssmoothie"? - Foto: Unsplash & Instagram/ carolinagynning
Dela på Pinterest
Efter en tantrakurs fick Carolina Gynning en idé. I podden "Gynning & Berg hittar sig själva" pratar hon nu om att hon ska dricka sin egna mens. "Det är väl inte så farligt", säger hon i podcasten.

Carolina Gynning har sedan några veckor tillbaka podcasten "Gynning & Berg hittar sig själva" tillsammans med profilen Carina Berg. I podden pratar de om allt möjligt som kommer på tal och i ett avsnitt får lyssnarna höra om en tantrakurs som Carolina gick på. Till en början trodde hon att det skulle handla om sex, men under den en timmes långa lektionen pratade de istället om mens

På kursen fick de lära sig att man inte bör dricka vin eller äta choklad under mensen – något Carolina berättar att hon alltid gör under lingonveckan. Det snackades även om att man ska dricka sin första mens som finns i menskoppen. 

– I den ska du då samla den första mensen och så ska du dricka den, säger Carolina i podcasten.

Carolina Gynning gör smoothie av mensen

En kvinna som Carina tidigare träffat drack sin mens som en shot, men Carolina verkar ha andra planer. Vad vi vet hittills har hon inte provat den speciella drycken, men i podden berättar hon att hon ska testa dricka sin egna mens, kanske i smoothie-form.

– Jag kan väl dricka lite mens, det är väl inte så farligt. Jag kan mala ner det i någon smoothie, säger hon i podden.

Samtalsämnet på tantrakursen blev något helt annat än det som Carolina Gynning hade förväntat sig. Foto: Instagram /carolinagynning

Att dricka sin mens är inte helt nytt och det finns andra kända profiler som har provat. Bloggaren Maxinne Björk är en av dem. Dock berättar hon att hon har svårt att dricka det som det är. Istället blandar hon ut mensen i en kopp te. I videon nedan berättar hon om varför hon tycker det är bra att dricka sin mens. 

Mer:

Blöder du igenom tampongen på en timme? Då måste du läsa det här

Det här är bakteriell vaginos – så vet du om du har det