Officiella trailern till Game of Thrones säsong 8 är äntligen här

Säsong 8 har snart premiär på HBO. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Game of Thrones är inne på sin åttonde, och sista, säsong. I dagarna släppte HBO äntligen den första trailern – och vi är så taggade!

Det var i tisdags som den sista trailern till mångas favoritserie släpptes. Ja, vi snackar såklart om Game of Thrones. Det är nu åttonde säsongen och avsnitten blir därmed de sista och avslutande för den populära GoT-serien.

Extra utstickande i säsong åtta är att tittaren får se en stor slutstrid (som dessutom är ett helt avsnitt långt!) Just denna strid verkar ha skilt sig ordentligt från andra filminspelningar. New York Post skriver att skådespelare kollapsade för att det var så pass krävande.

– Inget kan förbereda dig på hur fysiskt krävande det är. Det finns ögonblick då du är så trasig att du bara vill gråta, säger skådespelerskan Maisie Williams, som spelar Arya.

Den officiella trailern för Game of Thrones

Ja, vad som väntar i åttonde säsongen återstår att se, men vad vi gissar utifrån trailern blir det fullspäckat och en hel del spänning! Den 15:e april är det premiär på HBO och Cmore. Se den första trailern här!
Mer:

Sex efterlängtade filmer som har biopremiärer 2019