Mello-aktuella Bishara jämförs med Carola och hyllas av artisten

Carola Häggkvist slog igenom 16 år gammal, precis som Bishara. - Foto: Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
16-åriga Bishara Morad hyllas av Carola och jämförs också med den kända artisten. "Jag visste inte om att hon tackade Gud också", säger han i en intervju.

Bishara Morad medverkade i Melodifestivalen 2019 och har nu synts allt mer i media. Efter hans framträdande med låten "On my own" som tog publiken med storm har han hyllats av flera kända personer, bland annat Benjamin Ingrosso, som är en av låtskrivarna till texten. 

I ett Instagram-inlägg skrev han då: "Du är ett underverk och en solklar stjärna och ikväll kommer hela Sverige dela den åsikten med mig."

Carola Häggkvist hyllar Bishara Morad

Ja, Benjamin Ingrosso verkade ha rätt. En av annan svensk artist som hyllat den framtida stjärnan är ingen mindre än Carola Häggkvist. På Instagram skriver hon om "den oslipade diamanten Bishara som man bara älskar i sin ’oskuldsfullhet’ och stora musikalitet."

– Oavsett plats i finalen på lördag så har du ändå slagit igenom Bishara! Ditt startskott har redan gått och ditt lopp har redan börjat.. och du har varit redo att springa den länge trots din unga ålder, skriver Carola i inlägget.

Utöver sången och artisteriet verkar de båda också ha något annat gemensamt – nämligen tron på Gud. Även Carola slog igenom med Melodifestivalen och var, precis som Bishara, bara 16 år gammal. När hon hade framträtt med låten "Främling" sa hon: "Åh, jag tackar Gud". Bishara gjorde precis likadant. 

– Wow! Tack till Gud som gett mig denna gåva, sa han efter sitt framträdande i deltävlingen i Lidköping.

I en intervju med Aftonbladet berättar han att han inte riktigt har koll på vem Carola är, men säger att han vet att hon också slog igenom som ung.

– Jag har aldrig haft koll på henne. Jag visste inte om att hon tackade Gud också, tills efter att jag hade gjort det, säger han. 

Kommer Bishara ha en strålande artistkarriär som Carola? Ja, det ser i alla fall ljust ut på den fronten. Har du helt missat vem Bishara Morad är? Han är ju trots allt ett helt nytt ansikte i tv-rutan. I videon nedan listar vi allt du måste veta om den allra yngsta artisten i Melodifestivalen 2019.

Mer:

Här är artisterna som tävlar i Melodifestivalen 2019

Så ser tjejerna från Dolly Style ut i verkligheten – utan peruker