Caroline "Polly" Aronsson från Dolly Style – 6 saker att veta

Melodifestivalen 2019, Caroline "Polly" Aronsson,
Caroline "Polly" Aronsson klär sig i lila i gruppen Dolly Style. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Gänget Dolly Style är just nu aktuella i Melodifestivalen 2019. Men hur mycket vet vi egentligen om de riktiga personerna som gömmer sig bakom smink och peruker? Här är allt du vill veta om Caroline Aronsson som på scenen är lilahåriga "Polly".

1. Hur gammal är Caroline "Polly" Aronsson?

Caroline Aronsson är född 1997 och är 22 år gammal. Hennes hela namn är Caroline Anna Ingrid Gundberg Aronsson.

2. Var kommer hon ifrån och var bor hon idag?

Caroline kommer från Växjö men bor idag i Nacka, Stockholm. 

3. Vem av tjejerna i Dolly Style är Caroline?

I Dolly Style är Caroline "Polly" som klär sig i färgen lila. På bilden ser du henne ståendes i mitten.

Trion Dolly Style som medverkar i Melodifestivalen 2019. Till vänster ser du Vilma "Holly" Davidsson, Caroline "Polly" Aronsson och Mikaela "Molly" Samuelsson. Foto: Stella Pictures


4. Vad heter Caroline Aronsson på Instagram?

Dolly Style har ett gemensamt konto på Instagram som heter @dollystyleoffical. Där har de över 64 000 följare och följarna möts av ett flöde i färgerna blått, rosa och lila. 

Caroline Aronsson har ingen privat Instagram vad vi kan hitta.

5. Vilken låt tävlar Dolly Style med i Melodifestivalen 2019 ?

Tidigare Polly, som var Sarah von Reis, lämnade gruppen i november 2018. Då blev istället Caroline Aronsson den nya medlemmen. Gruppen Dolly Style tävlar nu i Melodifestivalen med låten "Habbibi".

6. När var Caroline G. Aronsson med i Idol och hur ser hon ut i verkligheten?

Caroline sökte till Idol 2018 och sjöng låten "Bust Your Windows" på audition i Helsingborg. Hon gick vidare till "revanschen", där deltagare som åkt ur tävlingen kan bli framröstade av tittarna för att få delta i tävlingen igen. Men på Facebook berättar Caroline att hon själv då valde att dra sig ur tävlingen.

"Förklaringen till det är så enkel som att jag känner inte för att befinna mig i ett forum där jag inte känner att jag kan få vara mig själv till 100%", skrev hon då.

Fun fact! Caroline har studerat vid Academy of Music and Business. Se hennes Idol-audition här och ta reda på hur hon ser ut idag! 


Video: TV4

Har du koll på alla tjejerna i gänget? Molly, som egentligen heter Mikaela Samuelsson, är hon med det rosa stora håret. Men hur ser hon ut när hon inte har peruk och smink? Se bilden i videon nedan! 

Mer:

5 saker om Vilma "Holly" Davidsson från Dolly Style

6 saker om Mikaela "Molly" Samuelsson i Dolly Style