Så ser Molly, Polly och Holly från Dolly Style ut i verkligheten

Så ser tjejerna från Dolly Style ut i verkligheten. - Foto: Bild: Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Tjejerna från Dolly Style äntrar Melodifestivalen 2019 på lördag. Men hur ser tjejerna egentligen ut när de inte står på scen? Se bilderna här!

Gruppen Dolly Style är inte riktigt som andra popgrupper. I ett klassiskt band så försvinner en medlem när den väljer att gå ur bandet. Men i Dolly Style är medlemmarna "Holly", "Polly" och "Molly" konstanta.

Lite som när en skådespelare intar en roll så intar artisterna i bandet rollen som "Holly", "Polly" och "Molly" i bandet. Hänger ni med?

Just nu består gruppen av Mikaela "Molly" SamuelssonVilma "Holly" Davidsson och Mikaela "Molly" Samuelsson och i år ställer de upp i Melodifestivalen.

Men såklart får de oss att undra, vilka är personerna bakom de spektakulära outfitsen och stora färgglada perukerna? Vi har tagit reda på allt ifrån hur gamla de är, vad de gjorde innan Dolly Style och såklart hur de ser ut när de inte uppträder på scenen.

Mikaela "Molly" Sameulsson

Mikaela Samuelsson som utgör gruppmedlemmen "Molly" är 25 år gammal. Hon har varit med i gruppen längst, men hur ser hon egentligen ut utan den stora rosa peruken? Turns out, hon har en blogg där hon visar upp megasnygga outfits och hennes hår är minst lika långt och fint som "Mollys".

Mikaela står till höger. Bildkälla: Johan Valkonen/Stella Pictures

Vilma "Holly" Davidsson

Vilma blev den nya "Holly" i maj 2018. Hon fick ett varmt välkomnande av fansen och blev snabbt en storfavorit. Innan hon blev en del av Dolly Style ställde hon upp i Idol. Under sin audition 2017 tyckte fansen att hon påminde om artisten Peg Parnevik. Håller du med?

Vilma Davidsson från Dolly Style. Bildkälla: TV4 Idol via Youtube.

Caroline "Polly" Aronsson

Caroline har likt Vilma också ställt upp i Idol. Hon sökte 2018 och lyckades charma till sig en guldbiljett. När hon var med på audition så hade hon inte på sig sin lila "Polly-outfit" utan en casual t-shirt till jeans. En look vi inte är vana vid att se henne i.

Caroline Aronsson under sin Idolaudition. Bildkälla: TV4 Idol via Youtube.


Mikaela är den som varit med i gruppen längst. Vill du veta mer om henne? Få svar på dina frågor i videon nedanför!

Mer:

6 saker om Mikaela Samuelsson från Dolly Style

5 saker om Vilma "Holly" Davidsson från Dolly Style

6 saker om Mikaela "Molly" Samuelsson i Dolly Style