Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Nu kommer Tutti Frutti-glassen – då kan du köpa den i butik

Kommer du prova Tutti Frutti-glassen?. Foto: Unsplash & Tutti Frutti
Dela på Pinterest
Ännu en gång går glass- och godisvärlden samman. Du minns väl Tutti Frutti-godiset? Nu finns smaken som glass!

Nu är ännu en glassnyhet här och den kommer från glasstillverkarna Triumf! Det är ingen mindre än Tutti Frutti-glassen som har kommit för att landa i vår frysdisk. En av svenskarnas favoritgodispåse blir alltså till glassformat!

– Vi är väldigt glada över att kunna lansera den stora favoriten Tutti Frutti i glassformat. Det blir ett fantastiskt komplement i vårt Fazersortiment med en smak som många känner igen, säger Felix Müntzing, marknadschef på Triumf Glass i ett pressmeddelande.

I Tutti Frutti-glassen möts du av krämig gräddglass som smakar päron med bärrippel. Glassen är laktosfri och köps i en bunke som innehåller 480 gram.

Glassen ska redan nu finnas ute i butik, lanseringen var nämligen redan under vecka 11. Med andra ord – håll utkik om du vill smaka den senaste smaken!

Tutti Frutti
Tutti Frutti-godiset blir nu till glassform. Foto: Triumf Glass


För inte så längre sedan släppte GB Glace "Fikaglass" med svenskarnas favoritbakverk. Har du provat de än? Det har vi! I videon nedan ser du vilka fyra smaker som är nya. 

Mer:

SIA släpper Unicorn-glass

GB:s nya glassar – då kan du köpa dem i butik