Officiella trailern till nya "Annabelle Comes Come" – vågar du titta?

Bilder från Annabelle Comes Home-trailer
Officiella trailern, premiärdatum och allt du måste veta om den nya filmen "Annabelle Comes Home" - Foto: Bild: Warner Bros. Pictures
Dela på Pinterest
Får du inte nog av Annabelle filmerna? Lucky you, för i sommar kommer den nya filmen "Annabelle Comes Home". Vågar du se trailern?

2019 bjuder på massor av bra filmer vi längtar efter att få se i biosalen. Tidigare har vi listat de biofilmer vi längtar efter mest i år och nu har det dykt upp en till premiär som vi verkligen ser fram emot – med skräckblandad förtjusning.

En ny film om den obehagliga skräckdockan Annabelle kommer släppas 2019. Det är en ny del i vad som kallas "Conjuring Universe" som är en filmserie som baseras på dramatiseringar av verkliga händelser i fall från demonologerna Ed och Lorraine Warren.

Bild från filmen "Annabelle Comes Home". Bild: Warner Bros. Pictures

Conjuring Universe inkluderar filmer från tre olika spår som sammanstrålar på olika vis. Du känner säkert till "The Conjuring", "Annabelle" och "The Nun".

Än så länge har det släppts två "The Conjuring"-fimer, en "The Nun"-film och nu kommer det snart finnas tre filmer om Annabelle.

Dockan från Annabelle-filmerna. Bild: Warner Bros. Pictures

Men detta är något för den modige. I den nya filmen "Annabelle Comes Home" befinner sig dockan i demonologerna Ed och Lorraine Warrens hem, inlåst i källaren. Men en kväll smiter parets tioåriga dotter Judys kompis ner i källaren och råkar väcka andarna till liv – som får sitt målsikte på Judy och hennes vänner.

Annabelle Comes Home har premiär i Sverige den 28 juni.

Skulle du våga se den läskiga trailern? Se den i videon ovanför.


En annan skräckfilm som har premiär senare i år är "The Prodigy". Den var så läskig att en del av filmen fick klippas om eftersom tittarna skrek för mycket. Se mer om filmen i videon nedanför.

Mer:

The Prodigy klipptes om efter läskiga scenerna – vågar du se trailern?