The Prodigy klipptes om efter läskiga scenerna – vågar du se trailern?

Scener ur The Prodigy.
Den nya skräckfilmen The Prodigy satte skräck i tittarna under test-visningen av filmen i USA. Vågar du se Trailern? - Foto: MGM/PLANET PHOTOS
Dela på Pinterest
Den nya skräckfilmen The Prodigy satte skräck i tittarna under test-visningen av filmen i USA. Nu kommer den till Sverige och frågan är om du skulle våga se den?

En av de läskigaste skräckfilmerna under 2019 är snart här. Filmen som fick klippas om efter test-visningen i USA heter "The Prodigy" och vi utmanar dig att kolla på trailern...

Skräckisen "The Prodigy" testvisades för några personer i USA och vissa sekvenser väckte minst sagt starka känslor. Publikens reaktioner ledde till att de fick ändra en del av filmen, något Baaam var först med att rapportera om.

En viss scen skapade ordentlig kalabalik i biosalongen. Bild: MGM/PLANET PHOTOS

"Första gången vi förhandsvisade filmen fanns det en sekvens då folk skrek så högt att vi fick gå tillbaka och göra om scenen som följde efteråt, eftersom folk behövde återhämta sig från vad de just hade sett och att de missade dialogen", sa regissören i en Intervju med Entertainment Weekly.

Vad handlar den läskiga "The Prodigy" filmen om?

Skräckfilmen handlar om mamman Sarah (som spelas av Orange Is The New Black-stjärnan Taylor Schilling), misstänker att sin son Miles tagits över av onda och övernaturliga krafter. Sarah tvingas söka svaren i sitt förflutna när hon undersöker vem, eller vad, som orsakar Miles onda svängningar.

När har "The Prodigy" premiär i Sverige?

Den som väntar på något läskigt behöver inte vänta för länge. Filmen har premiär på Filmstaden den 22 februari.

Är den bra då? Nu har filmen 6,1 av 10 i poäng på IMDB, men läskighetsgraden antar vi är aningen högre eftersom den till och med fick klippas om.

Se trailern och avgör själv, hade du och dina vänner vågat se den här på bio?


Detta är inte den enda filmen vi ser fram emot i år. Flera legendariska filmer rullas snart ut på vita duken i biosalongerna runt om i Sverige. Vi har listat några av dem som vi ser fram emot allra mest. Se hela listan i videon nedanför.

Mer:

Sex efterlängtade filmer som har biopremiär 2019