LaGaylia Frazier om knäskadan i Let's Dance: "Dålig tajming"

LaGaylia dansar i Let's Dance 2019.
En tidigare knäskada är orsaken till LaGaylias smärta. - Foto: Instagram/ tobiasbader & lagayliafrazier
Dela på Pinterest
LaGaylia Frazier dansar en samba i kvällens dansprogram Let's Dance, men träningarna har varit tuffa. Hon har nämligen skadat sitt knä.

LaGaylia Frazier, som många nog känner igen från Talang-juryn, medverkar i årets Let's Dance 2019. Men hon har haft en tuff start. Den här veckan är det hennes knä som ställer till det inför den kommande fredagsdansen i TV4. Det är nämligen en gammal knäskada som är orsaken till hennes smärtor. 

– Det är svullet, gör ont och det är dålig tajming för jag vill dansa mer, säger LaGaylia till TV4 under repetitionerna.

Dansar med Tobias Bader i Let's Dance 2019

Men hennes danspartner Tobias Bader är en stor hjälp och trots skadan verkar paret dansa på som vanligt, dock i ett litet lugnare tempo under träningarna. I det tredje programmet av Let's Dance står nämligen samba på schemat för LaGaylia.

– Jag älskar samba och jag tror att det är bra för då kan jag fokusera på rytmen och känslor i dansen, säger hon i samma intervju med TV4.

På Instagram skriver hon: 

"Jag har det så kul när jag dansar med den här mannen!!! Tobias Bader har så mycket energi och ikväll tror jag att jag kommer ha den roligaste tiden jag hittills har haft på dansgolvet ... Jag känner för den här samban!!!".

LaGaylia dansar tillsammans med Tobias Bader i Let's Dance 2019. Foto: Instagram/ lagayliafrazier


Lancelot Hedman Graaf är en av de yngre deltagarna som är med i Let's Dance och han lyckades verkligen lura sin danspartner med ett första april-skämt – något som hon INTE var beredd på. Ta reda på vad han sa i videon nedan.

Mer:

Därför tvingas Magdalena Forsbergs danspartner lämna Let's Dance 2019

5 saker om Tobias Karlsson från Let's Dance 2019