Avslöjandet om Filip Lamprechts tjej: "Supertrevlig"

Avslöjandet om Filip Lamprechts tjej: "Supertrevlig"
Det är podduon Sanna Guidetti och Rosanna Charles som i sin podcast "Högt i tak" berättar om Filip Lamprechts tjej. - Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures, Claudio Bresciani / TT, Instagram/@rosannacharles
Dela på Pinterest
I podcsten "Högt i tak" berättar duon Rosanna Charles och Sanna Guidetti att deras influencerkollega Filip Lamprecht har hittat kärleken.

För omkring två år sedan beslutade sig Filip Lamprecht och Peg Parnevik för att göra slut. Förhållandet, som varat omkring sex år, tog slut i samband med att Filip deltog i "Let's dance". 

Gjorde slut via sms 

Peg har tidigare berättat att hon befann sig utomlands när uppbrottet skedde.

– Jag vet inte 100 procent vad som hände, för han gjorde slut med mig. Jag var inte ens i Sverige, jag var i USA. Han smsade mig, berättade hon när hon gästade podcasten "Brottarbröder" tidigare i år. 

Setts ihop med Linn Hegdal 

Efter uppbrottet spekulerades det vilt kring om Filip Lamprecht funnit kärleken i Linn Hegdal – proffsdansaren som han vann hela "Let's dance" tillsammans med. 

Men något sådant har Filip och Linn själva inte gått ut med. Däremot har de synts ihop en hel del sedan sin tid i "Let's dance". 

Peg Parneviks nya pojkvän Sebastian 

Sedan uppbrottet mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik har Peg hunnit både bli tillsammans med en ny person, Jesper Nicklasson, och göra slut med honom. Nyligen kom hon med ytterligare ett kärleksbesked, nämligen att hon träffat "the one", närmare bestämt en person vid namn Sebastian

Men hur det ligger till i Filips kärleksliv har det däremot varit tyst om – tills nu.

Rosanna och Sanna om mötet med Filip Lamprechts tjej

Det är i podcasten "Högt i tak", som drivs av Rosanna Charles och Sanna Guidetti, som Filip Lamprechts kärleksliv kommer på tal. 

Podduon kommer in på att folk verkar ha förutfattade meningar om dem, att de är otrevliga. Då kommer de osökt in på när de nyligen stötte på nämnda Filip och en person som de benämner som hans tjej. 

– I helgen träffade vi på Filip Lamprecht och hans tjej då. Han bara "hon tror inte att du gillar henne", berättar Rosanna Charles i podcasten. 

– Jag gick ju fram och kramade henne för att det kändes som att vi hade träffats, berättar Sanna Guidetti. 

– Jag älskar ju Filip. Han är otroligt och jag har träffat henne några gånger och hon är supertrevlig, fortsätter Rosanna Charles. 

Exakt vem det är som Filip Lamprecht träffar låter de vara osagt.