Big Little Lies Säsong 2: Premiärdatum, trailer och handling

Big little lies säsong 2
Big little lies säsong 2. - Foto: HBO via Stella pictures
Dela på Pinterest
Äntligen är det snart dags för premiären av den nya säsongen av "Big Little Lies". Vi har listat allt du måste veta om serien!

1. När har Big Little Lies säsong 2 premiär?

Den nya säsongen av Big Little Lies kommer i sommar. Den har premiär den 9 juni i USA men då den sänds amerikansk tid kommer säsong 2 vara tillgänglig i Sverige först den 10 juni.

2. När sändes Big Little Lies säsong 1?

Det första avsnittet hade premiär den 19 januari 2017. Det var alltså över två år sedan vi fick nya avsnitt från serien som först var tänkt att bara sända en säsong.

3. Var kan man se Big Little Lies säsong 2 online?

Serien kommer sändas på HBO Nordic som du kan titta på online efter att du har registrerat ett konto där.

4. Var kan man se trailern?

Tidigare kunde vi bara se den officiella teasern, men nu har den officiella trailern släppts för Big Little Lies säsong 2 släppts.

Se den nedanför.


5. Vilka är skådespelarna i den nya säsongen?

Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern och Zoë Kravitz hänger med sen säsong 1. Men i säsong 2 tillkommer det en ny powerkvinna i handlingen, nämligen Meryl Streep. I serien spelar hon avlidne Perry Wrights (Alexander Skarsgårds) mamma.

6. Vad har Big Little Lies säsong 2 för handling?

I säsong 2 får vi följa kvinnorna efter mordet på Perry och hur deras liv är efter det. Dessutom kommer hans mamma till stan för att ta reda på sanningen bakom sin sons död. Hemligheter, rykten och massvis med drama väntar tittarna!

7. Hur många avsnitt kommer i säsong 2?

Det kommer bjudas på sju nya avsnitt av Big Little Lies. I säsong ett var det också sju avsnitt.


En annan serie som vi hoppas på att få se en säsong 2 utav är den svenska succén "Störst av allt". Skådepelaren och artisten Felix Sandman la upp en bild som fick alla fans att undra: Kommer det en ny säsong? Se fotot och avgör själv vad du tror i spelaren nedanför.

Mer:

Felix Sandmans bild får oss att undra: Bli det säsong 2 av Störst av allt