Felix Sandmans bild förvirrar alla: Kommer Störst av allt säsong 2?

Felix Sandman och Hanna Ardéhn i Störst av allt.
Nu undrar fansen om det blir en andra säsong av serien. - Foto: Stella Pictures & Johan Paulin/ Netflix
Dela på Pinterest
Serien Störst av allt har fått ett ordentligt genomslag och efter Felix Sandmans Twitter-bild går spekulationerna om vi kommer få se mer av Netflix-succén.

Serien Störst av allt "Quicksand" som just nu finns ute på Netflix gör succé och är tv-snackisen just nu. I serien får vi följa Hanna Ardéhn som spelar Maja som anklagas för mord. Felix Sandman som gör skådespelardebut spelar också en av huvudrollerna. I serien är han Sebastian, den coola killen på Djursholms allmänna gymnasium, som Maja faller för totalt. Till en början verkar allt vara bra, men ju längre tiden går blir läget allt mer kritiskt...

De som har sett klart serien hoppas nu såklart på en uppföljare och spekulationerna har redan börjat. Det var när Felix Sandman postade en bild på Twitter med texten "Norge, vad händer? Filmar just nu med NetflixNordic" som kommentarerna flödade in. 

Foto: Twitter/ FelixSandman

"Behöver ” störst av allt ” i Sebastians perspektiv !!!!!" skriver en person på inlägget. En annan kommenterar: "Hey, are you back?!?!". En tredje ställer frågan som vi också undrar över: "Är detta en hint på säsong 2 av störst av allt?".

Ännu har Felix Sandman inte avslöjat någon nyhet, men vi kan bara hålla tummarna för att en vi får en uppföljning av den populära ungdomsserien.

Hanna Ardéhn spelar i Störst av allt Sebastians flickvän och blir anklagad för skolskjutningen. Här är fem saker du vill veta om den grymma skådespelaren.

Mer:

Allt du måste veta om Felix Sandman och Andrea Kallströms relation

Hanna Ardéhn i Netflix-serien Störst av allt – 5 saker du vill veta