Här är trailern till Game of Thrones säsong 8 avsnitt 5

Game of Thrones säsong 8, avsnitt 5 trailer. - Foto: Game of Thrones via HBO
Dela på Pinterest
Den sista säsongen av Game of Thrones börjar dra ihop sig och nu har det släppts en trailer inför avsnitt fem – och det ser ut att bli en riktig nagelbitare...

Det är ingen tvekan om att det råder en Game of Thrones-feber, och det är inte konstigt. Serien är en av de med högst betyg på IMDB i hela världen och internet fullkomligt exploderar med memes och teorier efter varje avsnitt.

Den åttonde och sista säsongen av Game of Thrones ser lite annorlunda ut om man jämför med de andra. Det släpps bara sex avsnitt och de är de längsta avsnitten i seriens historia.

Än så länge har fyra avsnitt släppts och om ni inte lider av magsår, nerbitna naglar och hjärtklappning efter avsnitt fyra då slaget om Winterfell utspelades kommer ni göra det snart.

Det är nämligen ett stort slag kvar, slaget om den självaste järntronen.

Inför det femte och nästsista avsnittet av Game of Thrones har HBO släppt en trailer som ger oss rysningar, magont och hopp. 


Game of Thrones är fullt av komplicerade sammansvärjningar och invecklade släktband. Att reda ut hur alla känner varandra, är släkt och fiender på samma gång kräver ansträngning.

Ett kärlekspar som fått stort fokus de senaste säsongerna är Jon Snow och Daenerys Targaryen. Det som är lite invecklat med deras relation är att det uppdagas att de är släkt. Se hur de är släkt med varandra i videon nedanför.

Mer:

7 serier som liknar Game of Thrones – som har toppbetyg på IMDB

Hur är Jon Snow och Daenerys Targaryen släkt? Vi reder ut släktträdet