Allt om Game of Thrones-dokumentären: The Last Watch

Game of Thrones
Game of Thrones släpper snart en dokumentär om jobbet bakom serien. - Foto: HBO/ Game of Thrones
Dela på Pinterest
Snart är det sista avsnittet sänt av Game of Thrones. Nu görs en dokumentär om succéserien där vi får möta karaktärerna, manusförfattarna och regissörerna bakom kulisserna.

Snart är Game of Thrones-serien över och vi har fått följa karaktärerna genom hela åtta säsonger. Men om vi gissar rätt så tror vi inte att alla fans kommer släppa serien helt, i alla fall inte riktigt än. Nu kommer nämligen en dokumentär som tar med oss bakom kulisserna bakom skapandet av serien.

Vad handlar dokumentären "The Last Watch" om?

Genom seriens gång har vi blivit överraskade, exalterade och fått gåshud (precis som det ska vara!). I dokumentären om GoT ser vi skådespelarna, manusförfattarna och regissörerna och alla de som har varit med i skapandet av succéserien. Tittaren får se hur inspelningen gick till i GoT och möts både av känslor och tårar av de medverkade.

När har "The Last Watch" premiär?

Du kan se Game of Thrones-dokumentären redan den 27 maj 2019. Det är inte en dokumentärserie utan "The Last Watch" är två timmar lång.

Var kan man se Game of Thrones dokumentären online?

"The Last Watch" går att se på HBO där du hittar resten av serien och alla åtta säsonger.

Trailern till "The Last watch" – Game of Thrones

Precis som namnet låter så är det här "den sista titten" av Game of Thrones. Enjoy!Ännu har inte det sista avsnittet av Game of Thrones släppts. Det har snackats mycket om hur långt just det kommer vara. Ta reda på den exakta längden i videon nedan. 

Mer:

HBO svarar fansen om Daenerys i Game of Thrones avsnitt 5 säsong 8

Skådespelarna som egentligen skulle varit med i Game of Thrones