Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Robin Arryn fick alla att tappa hakan under Game of Thrones-finalen

Memes om Robin Arryn i GoT

Dela på Pinterest
Minns du Robin Arryn i Game of Thrones? I sista avsnittet gjorde han comeback – och nu garvar alla åt dessa memes från finalavsnittet.

Robin Arryn som ni troligen känner igen från Game of Thrones dök upp även i det sista avsnittet – och fansen kunde inte sluta titta på han! Anledningen? Robin hade växt upp och såg riktigt annorlunda (läs snygg) ut! Ja, i alla fall om man lyssnar till de senaste Twitter-kommentarerna.

Vi minns Robin Arryn som Lysas son i GoT som hon ammade till han var... Ja, typ 12 år gammal?! Men i finalavsnittet gör han comeback och låter tittarna få se en helt annan person. 

På Twitter snackas det nu om att killen har fått ett riktigt glow. "Kan vi prata om Robin Arryn för en sekund?" skriver en användare. En annan kommenterar: "Ska alla bara ignorera Robin Arryns glow up?. 

Game of Thrones
  Foto: Twitter/ Miyamongtherest
Game of Thrones
    Foto: Twitter/ MarkhamCM

Game of Thrones
 Foto: Twitter/brunchandbutts
Game of Thrones final meme.
 Foto: Instagram/Daenerysstormbornkaleesi

Ja, Game of Thrones-hysterin är med andra ord inte riktigt över än. Men trots att serien, som för många var en favorit, är slut har vi glada nyheter. Serieskaparen George R.R. Martin avslöjar nu att de jobbar på fler serier som ska efterlikna just GoT. Läs mer om planerna i videon nedan.

Mer:

Sophie Turners tatuering spoilade slutet av Game of Thrones

SPOILER! Det här hände med alla karaktärer i GOT efter sista avsnittet