Serieskaparen: Uppföljning till Game of Thrones spelas in redan 2019

Ny serie av Game of Thrones skaparen.
Serieskaparen bekräftar att Game of Thrones får en fortsättning. Här är allt vi vet. - Foto: Evan Agostini/TT och HBO
Dela på Pinterest
Nu bekräftar serieskaparen George R. R. Martin att de just nu jobbar på fler serier som ska efterfölja succé-serien Game of Thrones. Här är hans egna ord.

Nu har de sista avsnitten av succé-serien Game of Thrones rullats ut. Under åtta säsonger har vi fått följa de sju kungadömena i serien och alla familjer och dess öden. Men det är inte över riktigt än. Om du är ett riktigt Game of Thrones-fan kommer du jubla över dessa nyheterna från serieskaparen George R. R. Martin himself.

Serieskaparen George R. R. Martin bekräftar uppföljare till Game of Thrones

George har en blogg där han skriver om sin vardag och såklart en hel del fakta kring Game of Thrones. I ett nyligen publicerat blogginlägg skriver han att han inte gillar termen "spinoffs" men att de håller på att utveckla hela fem olika serier som efterträder Game of Thrones.

"Vi har haft fem olika Game of Thrones efterträdande serier i utveckling (Jag ogillar termen "spinoffs") på HBO, och tre av dem håller fortfarande på att röra sig framåt fint", skriver George på bloggen.

Vad kommer fortsättningarna till Game of Thrones handla om?

George har tidigare varken velat avslöja namnet på de nya tv-serierna eller handlingen. Men nu hintar han lite om vad vi kan förvänta oss.

"Den som jag inte ska kalla "The Long Night" kommer spelas in senare detta år, och två andra program är kvar i manus-stadiet, men de närmar sig. Vad handlar de om? Det kan jag inte säga. Men några av er kanske borde plocka upp en kopia av "Fire & Blood" och komma på era egna teorier.

Detta skrev George på sin blogg den 4:e maj 2019.

En skådespelare redan klar för efterföljaren till Game of Thrones

Redan i oktober 2018 skrev George på sin blogg att HBO just hade annonserat den första rollinnehavaren till serien han refererade till i blogginlägget ovan.

"HBO har just annonserat den första rollinnehavaren: NAOMI WATTS kommer ombord som en av våra stjärnor. Jag kunde inte vara mer exalterad. Välkommen till Westeros, Naomi", skrev då George i ett inlägg.


Men vad hände egentligen med dina favoritkaraktärer i Game of Thrones efter att serien slutade? Se deras öden i videon nedanför.

Mer:

Serieskaparna: Därför brände Daenerys ner allt i Game of Thrones

7 serier som liknar Game of Thrones – som har toppbetyg på IMDB