SPOILER! Det här hände med alla karaktärer i GOT efter sista avsnittet

Vad händer med alla efter Game of Thrones?
Vad händer med alla karaktärer efter Game of Thrones säsong 8 avsnitt 6? - Foto: HBO
Dela på Pinterest
SPOILER! Vad hände egentligen med våra favoritkaraktärer i Game of Thrones efter det sista avsnittet?

SPOILERVARNING! Om du inte vill få det sista avsnittet av Game of Thrones säsong 8 så bör du sluta läsa här...

Vart tog Daenerys vägen när Drogon flög iväg med henne?

Var Daenerys och Drogon tog vägen efter hennes död är ett mysterium. I en av scenerna i avsnitt åtta får vi höra att Drogon senast sågs flyga öster ut, därefter tar spekulationerna vid. Några tror att Drogon flög tillbaka till platsen där Kahl Drogo brändes och drakarna föddes. Men det är bara spekulationer.

Vad hände med John Snow?

John Snow förvisades till "The Wall" och att bli en del av "Night's watch" igen. Men i en av slutscenerna får vi se hur han följer med Tormund och vildningarna till den andra sidan av muren. Så John Snow blir en av vildningarna i slutändan, I guess...

Sansa Stark blev "Queen of the North"

När de rådslog om vem som skulle bli den nya kungen så sa Sansa att hon ville att Norr skulle bli ett självständigt kungadöme, vilket beviljades. Så Sansa utropades till drottningen i norr.

Var drog Arya Stark?

Arya Stark är ju inte en lady. Det har hon gjort klart sen länge. Så givetvis beslöt hon sig för att skaffa ett skepp och väster om Westeros. Men vad ligger egentligen väster om Westros? I säsong sex berättar "Lady Crane" för Arya att ingen vet, och att det är där kartorna slutar. Varpå Arya svarar att hon skulle vilja se det. En teori kan också vara att det är landet där gudarna bor, som i Sagan om Ringen, en serie som inspirerat författaren till Game of Thrones.

Tyrion Lannister blev hand of the king mot sin vilja

Tyrion skonades av rådet efter att han förrått Daenerys. Han fick istället uppdraget att tjäna Bran som hand of the king. Ett straff som fick de flesta tittare att andas ut.

Samwell Tarley blir Grand Maester

Samwells dröm gick i uppfyllelse och han fick tillslut rollen som Grand Maester i kungens råd.

Sir Brienne of Tarth gick i Jamie Lannisters fotsteg

Sir Brienne of Thart blev utsedd till Lord Commander of the Kingsguard, en roll som tilldelades hennes älskade Jamie av King Joffrey tidigare i serien.

Var seglar Grey Worm i avsnitt 6 säsong 8?

Grey Worm lämnar Westeros i slutet av Game of Thrones finalen. Han och "The Unsullied" seglar istället till ön Naath, där hans älskade Missandei kom ifrån – och drömde om att få återvända till innan hon dog.

Bran "vann" järntronen och utsågs till kung

Se mer om varför Bran utsågs till kung i videon nedanför.

Mer:

Serieskaparna: Därför brände Daenerys ner allt i Game of Thrones

7 serier som liknar Game of Thrones – som har toppbetyg på IMDB