Här kan du lyssna på Aviciis nya album "Tim" – innan låtarna släpps

Vill du lyssna på Aviciis låtar innan albumet släpps? - Foto: Stella Pictures & Youtube
Dela på Pinterest
Snart kan du förhandslyssna på Aviciis senaste låtar från det nya albumet "Tim" – och vi vet var!

Aviciis låtar hamnar på topplistan gång på gång. Under våren har två låtar lanserats och snart släpps hela albumet kallat Tim med 12 låtar. Den 6 juni 2019 är det dags, men du kan faktiskt ha möjlighet att höra låtarna innan dess.

Här kan du lyssna på albumet "Tim" 

Nu berättar teamet som jobbar med lanseringen att det kommer sättas upp lyssningskuber i sex olika städer den 1-2 juni. Tanken med kuberna är att föra samman människor och kunna förhandslyssna på Aviciis splitternya låtar – 48 timmar innan det släpps. För att albumet ska starta krävs det att två personer samtidigt aktiverar en kub på varsin plats för att musiken ska börja. 

I London, Sydney, Tokyo, New York, Sao Paulo och såklart Stockholm finns det chans att besöka kuberna. Även mindre kuber sätts upp under samma helg i Oslo, Paris, Berlin, Salzburg, Bukarest, Bryssel, Zürich, Taipei, Auckland och Toronto.

– Att lyssna på musik kan vara en kraftfull källa till inspiration och tröst men det räcker inte. Det har blivit viktigt för oss att släppa den här nya musiken med fokus på hur man kan komma samman, vara en del av ett samhälle och känna sig mindre ensam, säger teamet bakom Avicii i ett pressmeddelande.

I Stockholm kommer lyssningskuben finnas på plats den 1 juni på Stureplan mellan klockan 12-22. 

Foto: Youtube/ Pre-listen to the album TIM

Källa: Musikindustrin

Under Rockbjörnen 2018 fick bortgångne Tim Bergling priset för "Årets låt". Hans pappa, Klas, tog emot priset och rörde många till tårar med sitt tal. Se vad han sa i videon här.

Mer:

Aviciis föräldrar gör minneskonserter – här kan du se dem