Bianca Ingrossos första ord efter succén i Globen

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf, showcast Globen, sjunga
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf hade en showcast i Globen. - Foto: Foto: TT/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso är omtumlad efter helgens showcast med Alice Stenlöf i Globen. Nu uppdaterar hon äntligen om läget efter succén.

Profilerna Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf hade i helgen en showcast och fyllde nästan hela Globen i Stockholm – och de bjöd på en ordentlig show! Under kvällen hade de både grymma dansframträdanden och gästartister såsom Benjamin Ingrosso, Felix Sandman och Molly Sandén. Men de som mest förvånade publiken var nog när Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso själva tog ton och sjöng en kärlekslåt för uppåt 10.000 personer. 

Bianca i tårar efter showcasten

Bianca har tidigare talat om sin rädsla över att stå på scen och att hon bland annat därför har valt bort en karriär inom musikbranschen. Men efter showcasten har tjejerna hyllats av många på sociala medier, speciellt har Bianca fått komplimanger för sin fina sångröst. 

Det är först nu, två dagar efter showcasten, som Bianca uppdaterar läget efter succén i Globen. På Instagram skriver hon: 

"Vad säger man. Jag kan verkligen inte formulera i ord. Gud det är så mycket jag vill säga. Jag gråter när jag skriver detta."

Bianca hyllar Alice

Bianca hyllar även sin bästa vän Alice och säger att deras vänskap nu har nått en helt ny nivå.

"Jag gjorde detta med min bästa vän. Vi gjorde det tillsammans! Tack för att du finns. Tack för att du alltid tror på mig. Tack för att du fick mig att våga. Tack för att du får mig att skratta, gråta och framförallt njuta av det liv vi lever. Vår vänskap nådde en helt ny nivå i Lördags och att jag fick dela den bästa dagen i mitt liv med just dig.....Fyfan vad jag älskar oss. Du är numera mer än bara min bästa vän. Du är min syster", skriver hon på Instagram.

Alice och Bianca sjunger i Globen. Foto: Instagram/ biancaingrosso

Men det var faktiskt inte första gången vi hörde Bianca sjunga under showcasten i Globen. Här är en video när hon visar upp sin talang.

Mer:

Här är Bianca Ingrosso när hon sjunger – och det är så vackert