MAX släpper årets nya Lyxshake 2019 med smak av banana split

MAX släpper nu en milkshake med smak av banana split. - Foto: MAX & Unsplash
Dela på Pinterest
Hamburgerkedjan MAX lanserar en riktigt smaskig nyhet. Nu finns en milkshake med smak av banana split!

Hamburgerkedjan MAX lanserar nu sina sommarnyheter och vi kan inte sluta dregla över dem! Lyxshaken, som länge funnits i deras sortiment, får nu en sprillans ny smak. Säg hej till Banana Split! 

I den fullproppade milkshaken finns mjukglass och mjölk som är varvat med choklad och banankolasås. Den har även krispiga triple chocolate kulor och toppas med grädde.

– Det här blir verkligen en ”Summer of Shakes”! Det är otroligt kul att vi kan erbjuda våra gäster en så stor variation, både i innehåll och smak, säger Jonas Mårtensson som är chefskock på MAX. 

En nyhet i MAX:s sortiment är milkshake med smak av banana split. Foto: MAX

Veganska lyxshakes på MAX

Hamburgarkedjan tar även in ett veganskt alternativ – något som har varit väldigt efterfrågat bland kunderna. Nyheten kallas Dreamshake där milkshaken byts ut till en vegansk variant. 

Tidigare har MAX testlanserat en växbaserad lyxshake som snabbt sålde slut och blev populär. Därför kommer nu Lyxshake Vegan (i flera olika smaker) och Dreamshake finnas att köpa på alla MAX-kedjor runt om i Sverige. Den 27 juni hittar du dem i butik!

Ska du festa till det ordentligt och vill göra hemmagjord prosecco-isglass i värmen? Nu finns glassformar som du kan fylla med bubbel, och vi vet vart du kan köpa dem! Se i videon här.

Mer:

Nu kan du köpa färdig Aperol Spritz till sommarens AW