Klas Beyer från Robinson släpper bok – med kortnoveller i chatformat

Klas Beyer släpper noveller i chatformat.
Klas Beyer släpper noveller i chatformat. - Foto: Erik Mårtensson/TT
Dela på Pinterest
Klas Beyer som vann Robinson avslöjar nu en otippad nyhet. I sommar släpper han en kortnovell i chatformat!

Klas Beyer blev snabbt tittarnas favorit i tv-rutan och kammade hem priset och vann Robinson 2019. Som personligt föremål till ön tog han med en dagbok – något som visade sig vara ett riktigt smart drag. Efter äventyret åkte han tillbaka till Sverige med en halv miljon kronor i bagaget och fick senare en förfrågan. Klas Beyer blev nämligen kontaktad av förläggaren Johanna Thydell.

Nu avslöjas det att Klas Beyers texter blir till bok och redan i juli släpps en kortnovell i chatformat på Stories by Storytel. Klas berättar själv att det känns riktigt kul med boksläppet.

– Jag har skrivit väldigt mycket generellt, både prosa och poesi. Sen kontaktade Johanna Thydell mig och frågade om jag skriver mycket och om jag var intresserad. Så jag skickade några texter och hon tyckte att det såg jättebra ut och sa, ”vi kör”, säger Klas Beyer i en intervju med Hänt.

Foto: TV4/ Robinson

En annan deltagare som var med i Robinson-äventyret var Jannika Navjord, som också hon har skrivit böcker. Nyligen bestämde hon sig för att "följa en känsla som känns rätt" och byter jobb. Se vad hon ska göra nu i videon nedan.

Mer:

Så mycket pengar fick deltagarna i Robinson 2019